Tα 5 trends στα παπούτσια που φέτος θα κάνουν την διαφορά! Βρες το δικό σου αγαπημένο στην νέα Nak shoes συλλογή

Παπούτσια! Ποια γυναίκα δεν τρελαίνεται και μόνο στο άκουσμα της λέξης; Είναι χωρίς αμφιβολία το αγαπημένο μας αξεσουάρ, φετίχ θα λέγαμε, και όχι άδικα, αφού μπορεί από μόνο του να ολοκληρώσει, να μεταμορφώσει ολόκληρο look. Για να μην αναφερθούμε στο πόσο μπορεί να φτιάξει τη διάθεσή μας.Οι φετινές τάσεις στα παπούτσια έχουν αρκετές ιδιαιτερότητες και παίζουν έντονα με την γυναικεία φαντασία και αισθητική. Η ποικιλία στα τακούνια στο φάρδος και στο μήκος τους είναι μεγάλη. Τα χρώματα κυμαίνονται από έντονα, γήινα και παστέλ μέχρι μεταλλικά και εμπριμέ. Nέες υφές,  λάμψη και εντυπωσιακά σχέδια είναι τα βασικά στοιχεία της εποχής.

Ποια είναι όμως τα κομμάτια που πρέπει φέτος να έχεις στην ντουλάπα σου για να είναι updated; Ποια είναι η ιδανική ώρα να τα φορέσεις; Πώς μπορείς να τα σετάρεις σωστά; Ποια είναι τα styling tips που θα χρειαστείς; Για όλες αυτές τις απορίες χρειάστηκα την βοήθεια από ένα shoe brand που έχει την απάντηση σε όλα.

Nak shoes

H νέα Συλλογή της Nak shoes σας καλεί να ενδυναμώσετε τη αυτοπεποίθησή σας και αγκαλιάσετε  τις ατέλειες σας γιατί σας κάνουν μοναδική και να μπείτε στον μαγικό κόσμο των shoe trends με τον πιο στιλάτο τρόπο.

Στη Νέα Συλλογή θα βρείτε top fashion brands όπως Steve Madden, Dune London, Marc Fisher, Ugg, Versace Jeans Couture αλλά και γνωστά αθλητικά brands όπως New Balance, Saucony, Fila, Puma. Στη συλλογή θα βρείτε ακόμη διεθνή comfort brands που συνδυάζουν τη μόδα με την άνεση όπως Rockport, Geox, Naturalizer, Pikolinos και πολλά ακόμη.

Πάμε να δούμε μαζί τα 5 shoe trends που φέτος θα κάνουν την διαφορά και που θα ανακαλύψεις το δικό σου μέσα από την τεράστια συλλογή της Nak shoes!

1. Γόβες για κάθε style

 

Κλασική επιλογή και διαχρονικά κομψό παπούτσια που δίνει πάντα σοφιστικέ ύφος στο ντύσιμό μας.Οι επιλογές φέτος πάρα πολλές. Slingback για chic εμφανίσεις, croco δέρμα που δίνει πολυτέλεια στην εμφάνιση ή mary janes για ρομαντικούς συνδυασμούς. Οι γόβες ολοκληρώνουν με θηλυκότητα ένα blazer look και δείχνουν τέλεια αν τις συνδυάσεις με τα office φορέματα σου και τις midi φούστες στου στο γραφείο. Εκτός από το κλασικό μαύρο φέτος η Nak shoes έχει μεγάλη ποικιλία σε χρώματα και τακούνια ώστε να βρεις αυτό που ψάχνεις.

Δες όλη την συλλογή με γόβες της Nak shoes εδώ!

2. Sneakers

To αγαπημένο μας everyday παπούτσι εδώ και πολλές σεζόν. Η Νακ shoes με την μακρόχρονη πείρα της αφουγκράζεται τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας και έτσι έχει πολλές προτάσεις και για τα αγαπημένα σου sneakers.
Δερμάτινα και άνετα με πολλά χρώματα, με extra ύψος όταν χρειάζεται αλλά και τόσο ελαφριά που θα ξεχνάς ότι φοράς παπούτσια. Συνδύασε τα με girly looks για όλη την ημέρα: mini φούστες, zip culottes και παντελόνες. Είναι τέλεια επιλογή για sporty city style

Δες όλη την συλλογή με sneakers της Nak shoes εδώ!

3. Μποτάκια

Πως θα ήταν η ζωή μας χωρίς τα μποτάκια; Σίγουρα θες ένα ζευγάρι με άνετο τακούνι για όλη την ημέρα ένα ζευγάρι αρβιλάκια που  θα γίνει το κομμάτι πασπαρτού,  αλλά και ψηλοτάκουνα μποτίνια που θα συνοδεύσουν κάθε σου posh εμφάνιση. Η Nak shoes διαθέτει τεράστια ποικιλία σε όλα αυτές τις κατηγορίες. Θα βρεις σχέδια με loepard prints, metallic detailς αλλά και military style. Tα μποτάκια σου θα τα σετάρεις με τα daily city look σου ώστε να έχεις άνεση και στιλ αλλά και με τα πιο sexy βραδινά σου.

Δες όλη την συλλογή με μποτάκια της Nak shoes εδώ!

4. Mπότες

Στην Νak shoes θα βρεις πλούσια ποικιλία στις αγαπημένες μας μπότες και μόνο εδώ θα βρεις σχέδια για όλες τις ώρες. Μαύρο χρώμα που προηγείται στις προτιμήσεις μας πάντα τον χειμώνα, αλλά εδώ θα βρει και πολλά ακόμη  σχέδια που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις. Κόκκινες suede, με πιο χαμηλό τακούνι για everyday style, οι επιλογές είναι πάρα πολλές. Φόρεσε τις και με μία κίνηση extra ύψος στην σιλουέτα σου και extra πόντους στο στιλ σου.

Δες όλη την συλλογή με μπότες της Nak shoes εδώ!

5. Snake print

Από τα πιο δυνατά trend για αυτή την σεζόν τα snake print δεν θα έλειπαν από την νέα συλλογή της Nak shoes. Aν είσαι fan των prints τότε φέτος θα επενδύσεις σε αυτό. Γόβες για να ανανεώσεις τα office σύνολα σου ή να κάνεις update τα denim look σου αλλά και μπότες που θα δώσουν στα φορέματα σου την seventies αίσθηση που χρειάζονται για αυτή την σεζόν.

Δες όλη την συλλογή με snake print της Nak shoes εδώ!

Τη νέα συλλογή Fall-Winter 2019-20 θα την βρείτε στα καταστήματα Nak shoes σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και στο επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα www.nak.gr με Δωρεάν Αποστολή & Αλλαγή σε όλη την Ελλάδα!

Τέλος μόνο στα καταστήματα της Nak θα βρεις την μοναδική συλλογή Winnie Harlow x Steve Madden. Η Winnie Harlow το πετυχημένο μοντέλο, ακτιβίστρια και ambassador των ανθρώπων με λεύκη, συνεργάστηκε με τον Νο 1 Αμερικανό σχεδιαστή Steve Madden σε μια υπέροχη γεμάτη αυτοπεποίθηση συλλογή.

 

Read More

And More