Tα 7 must have παπούτσια για αυτόν τον χειμώνα!

Όσο η νέα σεζόν προχωράει, τα ερωτήματα γίνονται και πιο συγκεκριμένα, για τα κομμάτια κλειδιά που πρέπει να αποκτήσεις, ώστε να υιοθετήσεις τις νέες τάσεις και να είσαι σύμφωνη με τα new trends. To ίδιο ισχύει και στα παπούτσια αφού αυτά ολοκληρώνουν και απογειώνουν τα σύνολα μας. Τι φοράμε φέτος, τι δεν φοράμε, ποια παπούτσια θα πρέπει να αγοράσουμε και κυρίως πως να τα συνδυάσουμε ώστε να είμαστε so stylish! Αποφάσισα λοιπόν να σου ετοιμάσω ένα shoe guide, με τα 7 παπούτσια που εγώ θα έβαζα φέτος στην ντουλάπα σου, ώστε να καλύψεις όλες τις απαιτήσεις της νέα αυτής σεζόν!

Βοηθός μου σήμερα θα είναι ένα από τα κορυφαία shoe brand η εταιρεία,  Adam’s Shoesεκεί λοιπόν βρήκα συγκεντρωμένα τα 7 παπούτσια που είναι must have για φέτος, και τα οποία χρειαζόμαστε οπωσδήποτε για να κάνουμε γρήγορα update στο προσωπικό μας style.

H Adam’s Shoes, η εταιρεία που εμπιστευόμαστε χρόνια τώρα, ξεχώρισε και μας παρουσίασε όλες τις νέες τάσεις όποτε ήταν εύκολο να βρω αυτά που χρειαζόμαστε για τον χειμώνα αυτό!

1. West booties

Είναι τάση που δεν μπορείς να αγνοήσει αν θες να λέγεσαι fashion girl!Mπορείς να τα φορέσεις όλη μέρα, γιατί το τακούνι τους είναι συνήθως medium και άρα το συνδυάζεις με τα καθημερινά σου σύνολα χωρίς να σε κουράζει. Μαύρα ή με snake printς,  τα west booties απο την Adam’s Shoes θα δώσουν στα basic σύνολα το twist που χρειάζεσαι!

2. Γόβες

 

Κλασική κομψή αξία και πέρα από τάσεις! Δεν γίνεται να μην έχεις ένα ζευγάρι stylish γόβες στην ντουλάπα σου. Μαύρες με λουράκι ή με ένα σχέδιο μπροστά, όποια και αν διαλέξεις από την new collection της Adam’s Shoes, θα ολοκληρώσουν την lady like εμφάνιση άψογα, αλλά θα αποκτήσεις και ένα ζευγάρι που δεν θα σε προδώσει ποτέ!

3. Aρβυλάκια

Τα αρβυλάκια πλέον παύουν να αποτελούν το βασικό παπούτσι στο casual μόνο ντύσιμο και φέτος θα τα φορέσουμε με όλα!Με φορέματα, με φούστες, με ολόσωμες φόρμες, με σύνολα που βάζεις στην καθημερινότητα σου. Στην συλλογή της Adam’s Shoes θα βρεις κλασικά μαύρα αλλά θα σου κλέψουν το μυαλό τα λευκά και τα berry!

4. Μπότες

Θηλυκότητα και άνεση, αυτά τα δύο στοιχεία χαρακτηρίζουν αυτό το παπούτσι και αυτή η σεζόν έχει αμέτρητες επιλογές. Η Αdam’s Shoes ξέρει να δημιουργεί σχέδια που έχουν το σωστό style αλλά και τον σωστό σχεδιασμό για να γίνουν everyday lux κομμάτια. Suede δέρμα με χαμηλό τακούνι είναι η μπότα που αξίζει να φορέσεις φέτος.

5.Loafers

Σοφιστικέ ύφος με τα loafers που όλες αγαπάμε. Φέτος τα χρώματα στην Adam’ s Shoes collection γίνονται πιο έντονα ενώ τα σχέδια δίνουν στο κλασικό αυτό flat shoe μία πιο elite εικόνα. Συνδύασε τα με κουστούμια ή άνετα φορέματα για απόλυτο urvan style.

6. Ankle boots

Tα πιο λατρεμένα μποτάκια τα ankle boots δίνουν στο χειμερινό μας style το sexy στοιχείο που κάνει την διαφορά!Με χρώμα ή με fashion details τα ankle boots είναι αυτό το παπούτσι που θα φορέσεις όλο τον χειμώνα σε όλα τα απαιτητικά σου καλέσματα και σίγουρα θα έχεις ένα stylish look.Ανακάλυψε τα πιο ωραία σχέδια στην νέα Adam’s Shoes συλλογή!

7. Sneakers

Tα sneakers είναι τα αγαπημένα μας casual all day shoes που τις τελευταίες σεζόν βρίσκονται πολύ ψηλά στις προτιμήσεις μας!Άνετα και πολύ fashion τα σχέδια που θα δούμε αυτή την σεζόν στην Adam’s Shoes ώστε να βρεις το σχέδιο που θα φορά αυτό τον χειμώνα!

 

Για περισσότερες πληροφορίες
Αθήνα 210- 9024435
Θεσσαλονίκη 2310-682222
Κύπρος 357-22-346151

www.adamsshoes.gr

Facebook & Instagram Adam’s Shoes