Τα GIGI Studios μας παρουσιάζουν την LEGACY capsule συλλογή τους

Την Πέμπτη 07 Απριλίου 2022, πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της LEGACY CAPSULE COLLECTION, από την εταιρία GIGI Studios, σε μια ιδιαίτερη ταράτσα στο πιο κεντρικό σημείο της Αθήνας, Ερμού 18, με την επιβλητική θέα της Ακρόπολης.

Η Ισπανική μάρκα γυαλιών επέλεξε την Αθήνα για την διοργάνωση αυτής της ξεχωριστής εκδήλωσης διότι η συλλογή είναι εμπνευσμένη από την τέχνη και το ταπεραμέντο της αρχαίας Ελλάδας.

Ανάμεσα στους καλεσμένους παρευρέθηκαν πρόσωπα από τον χώρο της μόδας όπως δημοσιογράφοι, influencers, μοντέλα  όπως επίσης και αντιπρόσωποι από το χώρο των οπτικών. Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της εκδήλωσης οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να δουν και να δοκιμάσουν πρώτοι την συλλογή LEGACY και να συνομιλήσουν με την ομάδα της GIGI Studios αλλά και την CEO και Creative Director του ομίλου Patricia Ramo, οι οποίοι ταξίδεψαν από τη Βαρκελώνη γι’ αυτή την ξεχωριστή εκδήλωση. Τη βραδιά συνόδευσε με μια live παρουσίαση η Ελληνίδα καλλιτέχνης Μαρίνα Σάττι που μάγευσε τους παρευρισκόμενους με την ξεχωριστή φωνή της.

LEGACY CAPSULE COLLECTION

Μια συλλογή η οποία ερμηνεύει με σύγχρονους όρους την ουσία της αρχαίας Ελλάδας. Παρουσιάζεται στην Αθήνα, το καλύτερο δυνατό σκηνικό για τα σχέδια της, τα οποία εκσυγχρονίζουν την κλασική αισθητική.

Μια limited capsule συλλογή με τρία σχέδια που αποπνέουν επαναστατικότητα και εκλεπτυσμό.

1# GAIA (ΓΗ) με cat-eye σκελετό – κομψό και αισθησιακό-

2# HERA (Ήρα) ορθογώνιος σκελετός με στρογγυλεμένα περιγράμματα -ευπροσάρμοστο και σύγχρονο-

3# EIRENE (Ειρήνη) εξαγωνικός σκελετός – υπερμεγέθης και εκλεπτυσμένο-

 


Οι καθαρές, εκλεπτυσμένες γραμμές της αρχαίας ελληνικής τέχνης είναι παρούσες στα μοντέλα της συλλογής τα οποία είναι κατασκευασμένα από ιταλικό φυσικό οξικό άλας, σε συνδυασμό με το ανοξείδωτο ατσάλι της μεταλλικής αλυσίδας στο πλάι του σκελετού.

Η συλλογή διατίθεται σε μια ζεστή και πρωτοποριακή χρωματική παλέτα: μαύρο, πράσινο της ελιάς, κόκκινο και ημιδιαφανές ροζ, είναι μέρος της ταυτότητας και του στυλ της GIGI Studios.

Οι ελαφριές αλυσίδες είναι χειροποίητες και εισάγονται με το χέρι. Οι υψηλής ποιότητας φωτεινοί φακοί CR39 παρέχουν μέγιστη προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία και οπτική άνεση.

Η ομορφιά και η δύναμη ενώνονται στη LEGACY Capsule Collection, μια περιορισμένη συλλογή με ειδική συσκευασία. Σχέδια που ανατρέχουν στο παρελθόν αλλά ταυτόχρονα προσδίδουν μια σύγχρονη προσέγγιση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΓΥΑΛΙΩΝ GIGI Studios

Η εταιρία GIGI Studios είναι ένα brand γυαλιών με έδρα την Βαρκελώνη. Από το 2015 σχεδιάζει και παράγει μοναδικά γυαλιά που συνδυάζουν τη μόδα και τη δημιουργικότητα με τη δεξιοτεχνία.

Όλα τα μοντέλα γυαλιών είναι χειροποίητα από ειδικούς τεχνίτες που χρησιμοποιούν αυθεντικά υλικά από την Ιταλία, τη Γερμανία και την Ιαπωνία. Συνδυάζοντας την τεχνολογία με την σχολαστική εκτέλεση επιτυγχάνεται μια πιο εκλεπτυσμένη αισθητική.

Η πρόεδρος και καλλιτεχνική διευθύντρια του ομίλου Patricia Ramo είναι η τρίτη γενιά σε μια οικογένεια η οποία είναι αφοσιωμένη στην πώληση γυαλιών ηλίου για πάνω από 5 δεκαετίες. Μια νότα οικογενειακού πνεύματος για μια μάρκα παρούσα στα καταστήματα οπτικών και σε ανεξάρτητους λιανοπωλητές σε περισσότερες από 45 χώρες.

 

Read More

And More