Τα αγαπημένα σου μπισκότα Oreo και το Museum of Illusions θα σε κάνουν να πιστέψεις και πάλι στις ψευδαισθήσεις

Μια μοναδική εμπειρία περιμένει μικρούς και μεγάλους στο κέντρο της Αθήνας. Τα Oreo, τα αγαπημένα μπισκότα όλων, πάνε βόλτα στο Μουσείο των Ψευδαισθήσεων και σε περιμένουν, για να απολαύσεις τις πιο ωραίες και πρωτότυπες καταστάσεις. Από την Παρασκευή 14 Ιουνίου μέχρι και την Κυριακή 7 Ιουλίου, οι παιχνιδιάρικες εγκαταστάσεις του Μουσείου των Ψευδαισθήσεων, απογειώνονται, αφού σε περισσότερους από 10 χώρους, θα μπορέσεις όχι μόνο να ζήσεις αξέχαστες οπτικές εμπειρίες, αλλά θα το κάνεις έχοντας παρέα τα Oreo.

OREO Strawberry, OREO Double Cream, OREO Mini, OREO Choco Βrownie, OREO Golden, OREO Peanut Butter και βέβαια τα OREO Vanilla Original, έρχονται για να συμβάλλουν στην ψευδαίσθηση. Στο «δωμάτιο του απείρου», θα δεις τον εαυτό στο πολλαπλάσιο και μάλλον θα χάσεις το μέτρημα, στο «ανάποδο δωμάτιο», θα μπορέσεις επιτέλους να φέρεις τα πάνω κάτω, ακόμα και το ίδιο σου τον εαυτό, ενώ με την «ψευδαίσθηση της καρέκλας», θα νιώσεις μικρότερη από ποτέ. Και το καλύετερο όλων; Όλα αυτά τα δωμάτια θα πλαισιώνονται από τα πιο λαχταριστά μπισκότα.

Πάρε λοιπόν τον σύντροφό σου, τις φίλες σου, την οικογένειά σου ή και όλους αυτούς και κατηφόρισε την Ερμού για να ζήσεις μια από τις πιο trippy και αξέχαστες εμπειρίες.

Και μια τελευταία συμβουλή…«Δες το … αλλιώς!»

Ανέβασε κάτω από το post του διαγωνισμού το δικό σου illusion με πρωταγωνιστή το OREO και μπες στην κλήρωση για να κερδίσεις τα αγαπημένα σου μπισκότα OREO.

OREO x Μουσείο των Ψευδαισθήσεων

Ημερομηνία: Παρασκευή 14/06 – Κυριακή 07/07

Ώρες λειτουργίας: Δευτέρα-Κυριακή: 9:00 π.μ. – 9:00 μ.μ.

Τιμές εισιτηρίων:
Ενήλικες: 9€
Παιδιά (5 – 18 ετών): 6€
Παιδιά έως 5 χρόνων: Δωρεάν είσοδος
Οικογενειακό εισιτήριο: 23€ //αφορά 2 ενήλικες και μέχρι 2 παιδιά (5 – 18 ετών)

 

 

 

 

Read More

And More