“Τα δικά μου”: Πάρε μέρος στην νέα καμπάνια των σουπερμάρκετ My market από την Henkel!

“Τα δικά μου”: Πάρε μέρος στην νέα καμπάνια των σουπερμάρκετ My market από την Henkel! | tlife.gr

Η Henkel Hellas υποδέχεται τα φετινά Χριστούγεννα, ανακοινώνοντας την in store καμπάνια “Τα δικά μου” αποκλειστικά στα καταστήματα της ελληνικής αλυσίδας My market, με απίστευτες προσφορές και πλούσια δώρα!

Φέτος τα Χριστούγεννα, μπορείτε να βρείτε τα αγαπημένα “δικά σας” Dixan, Neomat, Persil, Bref & Colour Catcher με μοναδικές προσφορές που φτάνουν έως και 50% έκπτωση. Για την πιο ξεχωριστή εποχή του χρόνου, τα δικά σας αγαπημένα προϊόντα σας χαρίζουν και τα πιο όμορφα δώρα! Μπείτε κι εσείς στο διαγωνισμό στη σελίδα των My market στο Facebook (σε ισχύ από 28/11 έως 2/12) και το Instagram (σε ισχύ από 3/12 έως 7/12) και κερδίστε δύο πακέτα Χριστουγεννιάτικων διακοπών για μια τετραμελή οικογένεια σε Αράχωβα και Ζαγοροχώρια, όπως επίσης 20 μοναδικά πακέτα Neomat Aromatherapy!

Κάντε αυτά τα Χριστούγεννα ακόμη πιο ξεχωριστά, ξεκινώντας τις προετοιμασίες με την καλύτερη ευκαιρία που δεν είναι άλλη από μία επίσκεψη στον τέλειο κόσμο καθαριότητας και οικονομίας και στα My market με τα αγαπημένα σας προϊόντα Henkel σε απίστευτες προσφορές!

Η in store καμπάνια θα είναι σε ισχύ από 28/11/2018 ως 10/12/2018.

Η αγάπη για καθαριότητα, βρίσκεται εκεί που νιώθεις εμπιστοσύνη!

READ more