Τα Goody’s Burger House κάνουν την πιο νόστιμη, Meat Free έκπληξη!

Αν υπάρχει ένα πράγμα που με ευχαριστεί είναι το καλό φαγητό. Δε ξέρω πως ακριβώς να στο περιγράψω αλλά το να βγαίνω έξω με τους φίλους και τις φίλες μου για να δοκιμάσω νέες γεύσεις με κάνει να αισθάνομαι ότι βρίσκομαι στο comfort zone μου. Άλλωστε, Σάββατο βράδυ χωρίς συζήτηση πάνω από πιάτα με ζουμερό φαγητό δεν είναι σίγουρα Σάββατο.

Άκου να δεις, όμως, τι έχει συμβεί τον τελευταίο χρόνο στη ζωή μου: Η κολλητή (η απόλυτη Foodie- Partner) αποφάσισε να ακολουθήσει vegan διατροφή. Αφαίρεσε, δηλαδή, οτιδήποτε ζωικής προέλευσης από το menu της. Στην αρχή, προβληματίστηκα, γιατί πολύ απλά σκέφτηκα ότι τα κλασσικά μας Σάββατα που ξεκινούσαν με κρασί ή γλυκό και ολοκληρώνονταν με burger έφθασαν στο τέλος τους.

Όμως, ευτυχώς, τόσο η ίδια, όσο και τα Goody’s Burger House έβαλαν stop σε αυτές τις δεύτερες μου σκέψεις. To νέο Meat Free burger είναι το πιάτο που κάθε vegetarian ή vegan που σέβεται τον εαυτό του πρέπει να δοκιμάσει. Την πρώτη φορά που το είδα στο δίσκο μου, μπορώ να σου πω ότι δεν κατάλαβα ότι το συγκεκριμένο burger δεν έχει κρέας. Για να είμαι ειλικρινής μαζί σου, χρειάστηκα να καταναλώσω σχεδόν τη μισή μερίδα για να το καταλάβω. Η γεύση και η αίσθηση που αφήνει στους γευστικούς σου κάλυκες είναι ίδια με εκείνη που δημιουργεί ο μοσχαρίσιος κιμάς. Και σκέψου ότι πρόκειται για κάτι εντελώς διαφορετικό.

Προσωπικά ενθουσιάστηκα και σου το λέω εγώ, που μόλις το πρότεινε η κολλητή μου, είχα τις αμφιβολίες μου. Και όμως, ήταν ένα από καλύτερα foodie βράδια που είχαμε περάσει. Βρήκαμε το συνδετικό κρίκο ανάμεσα σε εμένα που μου αρέσει να δοκιμάζω διαφορετικές γεύσεις, αλλά και εκείνη που δηλώνει vegan κατά συνείδηση.

Εμπιστεύσου με: Η νέα Meat Free έκπληξη των Goody’s Burger House θα ικανοποιήσει ακόμα και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο και θα κάνει το Meat Free Burger την νέα secret απόλαυση που θα ανανεώσει το διατροφικό μας menu.

Αν είσαι ακόμα διστακτική απέναντι του, κράτα στο μυαλό σου ότι:

Η βάση του Meat Free Burger των Goody’s Burger House είναι ένα μοναδικό φυτικό burger το οποίο είναι 100% vegan καθώς παρασκευάζεται μόνο από φυτικά συστατικά. Έχει ως βάση τη σόγια, ενώ διαθέτει υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη (19gr φυτικής πρωτεΐνης/τεμάχιο) και είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες, ενώ περιέχει λιγότερα λιπαρά από ένα αντίστοιχο μπιφτέκι από κρέας.

Ακόμα να το δοκιμάσεις;

Read More

And More