Tezenis: Τα πιο στιλάτα items που φόρεσαν οι influencers στο Coachella

Το Coachella είναι είναι από τα πιο διάσημα φεστιβάλ μουσικής σε όλο τον κόσμο! Ταυτόχρονα όμως, είναι το big thing σε ότι έχει να κάνει με τον κόσμο της μόδας, μιας και στο συγκεκριμένο “spring” party θα δεις τις πιο “χορταστικές” και ultra-stylish εμφανίσεις από τις bloggers, τις influencers, τα it girls και τις διάσημες.

Από αυτό το φεστιβάλ φυσικά, δεν θα μπορούσαν να λείπουν και τα key pieces της Tezenis, τα οποία φορέθηκαν από τα πιο in fashion και ενημερωμένα κορίτσια που έδωσαν το παρών. H σύνδεση του brand με τον κόσμο της μουσικής και των φεστιβάλ συνεχίζεται, και εκεί καταγράφονται τα τελευταία looks και trends των πιο διάσημων influencers. Είναι η νέα πασαρέλα για τους insiders της μόδας με τους οποίους συνεργάζεται το brand εδώ και αρκετές σεζόν, με αποτέλεσμα να έχει καθιερωθεί το festival look ως must-have.

Προς τα κάτω λοιπόν, θα δεις όλες τις influencers και τα must items της Tezenis που επέλεξαν να εντάξουν στο στιλ τους, καθώς και τον τρόπο που προτίμησαν να τα αναδείξουν…

Η Camila Morrone φόρεσε ένα λευκό bralette Tezenis με floral στοιχεία, σε συνδυασμό με το αγαπημένο της τζιν, μια λεοπάρ ζώνη κι ένα μαύρο γιλέκο. Από την άλλη, η Gizele Oliveira επέλεξε ακριβώς το ίδιο σε μαύρο χρώμα και προτίμησε ένα denim jacket για να το σετάρει. Ξεκάθαρα το bralette έχει γίνει το αγαπημένο εσώρουχο που πλέον φοριέται σαν… “εξώρουχο”.

Το γεγονός ότι το bralette έχει ενταχθεί στα festival looks μπορείς να το καταλάβεις και από αυτές τις φωτό, αφού η SONIA και η Mafalda de Castro τόλμησαν (χωρίς φόβο, αλλά με πάθος) να το συνδυάσουν με παντελόνι και άλλα must αξεσουάρ, όπως cat-eye sunglasses. Σούπερ επιλογή που αξίζει να υιοθετήσεις, και φυσικά, η Tezenis θα είναι δίπλα σου σε αυτήν την ανατρεπτική επιλογή με τα τέλεια σχέδιά της.

Τα macrame και τα κεντήματα “στολίζουν” αυτό το ιδιαίτερο style σουτιέν, κάνοντάς το ακόμα πιο εντυπωσιακό και ιδανικό για αυτόν το σκοπό. Η Mafalda de Castro και η Pixie Lott τα φόρεσαν με σορτς από το ίδιο ύφασμα δημιουργώντας το γνωστό #matchymatchy, ενώ η Zoë Pastelle επέλεξε ένα πιο bohemian style με denim shorts και κιμονό. Ναι, αυτό το σουτιέν μπορεί να… πάει παντού!

Η Tezenis επέλεξε να δημιουργήσει macrame crop tops, αλλά και ημιδιάφανες off shoulder μπλούζες, τα οποία έκλεψαν την καρδιά κάθε fashion lover. Η Pixie Lott και η Zoë Pastelle φόρεσαν ακριβώς το ίδιο σε συνδυασμό με total black look, ενώ η Bárbara Inês προτίμησε κι εκείνη μαύρο σύνολο με πολύχρωμη μπαντάνα στα μαλλιά. Όπως εμείς, έτσι και οι influencers έχουν αδυναμία στο συγκεκριμένο key piece γιατί είναι sexy και ταυτόχρονα girly, ενώ σπανίως απουσιάζει από τα looks που φοράμε στα καλοκαιρινά festival.

Τα bodysuits έχουν γίνει best friend των influencers, μιας και είναι μια απόλυτα ενημερωμένη επιλογή για κάθε εμφάνιση. Η Stormi Bree ξετρελάθηκε με το floral ημιδιάφανο body της Tezenis το οποίο συνδύασε με mom jeans, ενώ η Mafalda de Castro επέλεξε ένα σε off shoulder cut , δημιουργώντας μια sexy εμφάνιση.

Τέλος, τα floral αέρινα ρούχα δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τη νέα συλλογή της Tezenis, αλλά ούτε από τις εμφανίσεις που τσεκάραμε στο Coachella, αφού πρόκειται για μια μεγάλη τάση της σεζόν. Τα κιμονό και τα φορέματα γέμισα λουλούδια και οι influencers δεν σταμάτησαν να φωτογραφίζουν τα outfits τους.

Μείνε συντονισμένη γιατί η Tezenis θα επιστρέψει με ακόμα πιο πολλές μουσικές περιπέτειες γεμάτες στυλ για ένα αξέχαστο καλοκαίρι.

Read More

And More