Τhe Holy Bag: Aυτό το brand θα μπει στη λίστα με τα αγαπημένα σου handbag brands

Αν υπάρχει φέτος ένα handbag brand που αξίζει την προσοχή σου, αυτό είναι το The Holy Bag. Απομακρυσμένο από κραυγαλέες φοκλκόρ επιρροές, και ταγμένο να μας κάνει να αναφωνήσουμε “divine” αυτό το brand ήρθε για να ενταχθεί αβίαστα στη λίστα με τα αγαπημένα μας ελληνικά – και όχι μόνο- premium handbag brands.

O λόγος είναι ευδιάκριτος από την πρώτη κιόλας ματιά. H συμπυκνωμένη ρετρό κομψότητα και ο ρομαντισμός μιας άλλης εποχής μπλέκεται με το σήμερα σε μία capsule collection με τσάντες που προορίζονται να μείνουν «για πάντα». Η Αντωνία Σκανδαλάρη, founder και designer του The Holy Bag παρουσιάζει την πρώτη συλλογή -ύμνο στην προσιτή πολυτέλεια και την διαχρονικότητα που όλες ψάχνουμε σε μια τσάντα.

Το προσωπικό της όραμα για ένα premium brand με χειροποίητες τσάντες, έγινε πραγματικότητα ύστερα από αρκετό καιρό σκέψης και έρευνας. Η μακρόχρονη εμπειρία της στο χώρο της μόδας, λειτούργησε καταλυτικά στη σύλληψη και την εκτέλεση της ιδέας της!

“Ως στυλίστρια όλα αυτά τα χρόνια έχω συνεχή τριβή με τον χώρο της μόδας. Ίσως πολλοί από το περιβάλλον μου να περίμεναν να δημιουργήσω ένα brand με ρούχα, όμως για εμένα η τσάντα ήταν και θα είναι το αξεσουάρ – “game changer”στην εικόνα μιας γυναίκας, το στοιχείο που μπορεί να προσαρμοστεί, να ενσωματωθεί και να αλλάξει πραγματικά όλο το στυλ. Έχει τέτοια δυναμική και η σχέση που αναπτύσσουμε με τις τσάντες μας είναι σχέση πάθους. Σκεφτείτε μόνο ποια τσάντα δεν αποχωρίζεστε ποτέ και θα καταλάβετε τι εννοώ! “.

Και όντως! Κοιτάζοντας την capsule collection του The Holy Bag αντιλαμβάνεσαι ακριβώς τι εννοεί η designer. Όλες οι τσάντες είναι τόσο μοναδικές και διαφορετικές από όσα μέχρι σήμερα έχουμε συναντήσει. Η ψάθα, οι δερμάτινες λεπτομέρειες, τα jungle & γεωμετρικά prints παίρνουν ζωή σε oversize shopping bags, unisex backpack και ρομαντικά basket bags και μας προκαλούν να σκεφτούμε σχεδόν αυθόρμητα συνδυασμούς και μέρη που θα τις κρατήσουμε.

Ήθελα να δημιουργήσω μία συλλογή που κάθε τσάντα θα με ενέπνεε να την κρατήσω χωρίς δεύτερη σκέψη. Από την πόλη μέχρι και τις διακοπές, από το πρωί μέχρι και το βράδυ. Μια συλλογή που θα εμπνεύσει τις γυναίκες και θα τις προκαλέσει να δουν τον εαυτό τους να κρατούν μία Holy Bag”.

Τα επόμενα σχέδια της; Η προετοιμασία και ολοκλήρωση της επόμενης συλλογής για τον χειμώνα που έρχεται και η ανάπτυξη του brand εντός και εκτός συνόρων. “Το The Holy Bag εκτός από προσωπικό στοίχημα, είναι και ένα επιχειρηματικό εγχείρημα. Στόχος μου και επιθυμία μου είναι να συστήσω το brand τόσο στο γυναικείο κοινό της Ελλάδας όσο και του εξωτερικού και να λάβει τη θέση που του αξίζει μεταξύ των εφάμιλλων brands.”

Read More

And More