Τι θέλεις; Smartphone, laptop, tablet, ασύρματα ακουστικά; Οι καλοκαιρινές προσφορές της Huawei είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι!

Ξέρεις αγαπημένη μου που θα βρεις τα καλύτερα Summer Offers, ναι; Η ποιότητα των προϊόντων, οι προσφορές, οι εκπτώσεις και το εγγυημένα κορυφαίο service δημιουργούν ένα ασυναγώνιστο πακέτο μόνο όταν φέρουν το λογότυπο της Huawei. Mην ξαναλέμε τα αυτονόητα…

Καλοκαιράκι. Περίεργο, διαφορετικό από τα προηγούμενα, αλλά καλοκαιράκι. Κρατάμε αποστάσεις ασφαλείας, κάποιες συνήθειες έχουν αλλάξει λίγο. Και κάποιες καθόλου. Στο καθόλου, είναι η σχέση μας με την τεχνολογία. Μια σχέση, πιο ισχυρή από ποτέ θα έλεγα. Και κάπως έτσι, πριν κάνεις το οτιδήποτε, ξέρεις ότι πρέπει να επωφεληθείς από τις καλοκαιρινές προσφορές και να γίνουν όλα πιο όμορφα, πιο λειτουργικά και πιο στιλάτα. Κι επειδή είσαι έξυπνο κορίτσι, και φίλη μου, και ξέρεις να διαλέγεις τα καλύτερα, η Huawei είναι μονόδρομος. Εδώ και χρόνια, το έχεις τεστάρει και το έχεις εμπεδώσει…

Οπότε, μην κάνεις τον κόπο να ψαχτείς. Η έρευνα αγοράς είναι περιττή. Αν θέλεις προσφορές επί της ουσίας σε τελευταίας τεχνολογίας smartphones, λαπτοπ, τάμπλετ και gadgets επιλέγεις Huawei -για να μην μετανιώνεις αργότερα. Επίσης, για να σε “αποτελειώσω”, θα συμπληρώσω ότι ο ΦΠΑ είναι δωράκι στα Huawei AppGallery Smartphones με προνομιακή χρήση εφαρμογών, εκπτωτικές υπηρεσίες service και δώρα – έκπληξη από τα Apps! Aν θέλεις με ακούς… Είμαι χρόνια Huawei girl και δεν έχω ούτε το παραμικρό “κιχ” να διατυπώσω ως παράπονο. Το αντίθετο. Μπορώ να μιλάω ώρες για το αδιανόητο ποιόν τους.

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΧΩΡΙΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!
Ας κάνουμε μια λίστα με τα απολύτως απαραίτητα… Λοιπόν, χρειάζεσαι σίγουρα, ξεκάθαρα και χωρίς καμία αμφιβολία ένα smartphone που έχει τη μαγική ικανότητα να βγάζει τις καλύτερες φωτογραφίες. Για να απογειώσεις τα social media, για να παραληρήσει το κοινό σου κι ο φωτογράφος που κρύβεται μέσα σου.

Χρειάζεσαι έναν φορητό υπολογιστή κορυφαίων επιδόσεων για να τσεκάρεις και λίγο τη δουλίτσα σου, ένα υψηλών ταχυτήτων τάμπλετ για να διαβάσεις κανένα βιβλίο ή οτιδήποτε άλλο θέλεις και φυσικά κάποια ιδιαίτερα και πολύ χρήσιμα αξεσουάρ. Δηλαδή: θέλεις ασύρματα ακουστικά -γιατί χωρίς μουσική δεν γίνεται, και ένα smartwatch για να παρακολουθείς την υγεία σου (σαφώς!) και τις επιδόσεις σου, μιας και είπαμε, είσαι φίλη μου και η γυμναστική υπάρχει στη ζωή σου.

Κλείνεις τα μάτια σου λοιπόν και επιλέγεις Huawei. Δεν το λέω εγώ. Η εμπειρία σου. Ξέρεις πια, έχεις εμπιστοσύνη. Δεν χρειάζεται να ψάχνεις. Είσαι από εκείνες που γνωρίζουν και έχουν άποψη. Ξέρεις ότι καλύτερο συνδυασμό τιμής και ποιότητας δεν θα βρεις.

 

LET’S GO FOR SHOPPIIIING!!!
Ας κάνουμε μια βόλτα μαζί λοιπόν για να καταλήξεις στα ψώνια σου…

Χορεύεις. Κι εγώ! Είναι υπέροχο να μπορείς να αποκτήσεις αυτό που θέλεις. Είναι υπέροχο να μπορείς να απολαμβάνεις προσφορές, εκπτώσεις, προνόμια και ποιότητα σε ένα. Τι θα πάρεις λοιπόν; Αποφάσισες;

Ήλιος, θάλασσα και παραλία. Ξεκούραση και βαθιές ανάσες. Δεν περάσαμε και λίγα. Σου αξίζει μια απόδραση, σου αξίζει λίγη διασκέδαση. Σου αξίζει σαφώς και ο κατάλληλος εξοπλισμός. Και τα προϊόντα της Huawei είναι εδώ για κάθε ανάγκη σου. Για να επικοινωνήσεις, να συνδεθείς, να αποτυπώσεις τις αναμνήσεις σου, να παραμείνεις σε επαφή με τις επαγγελματικές υποχρεώσεις σου αν χρειάζεται, να ακούς μουσική, να παρακολουθείς τις αγαπημένες σου σειρές, να παίζεις, να διαβάζεις, να κάνεις ό,τι κάνεις κέφι. Ελευθερία λέγεται αυτό και χρειάζεται η ευγνωμοσύνη σου!

 

Smartphone… my love!

Η πολυσυζητημένη σειρά P40, το πεντακάμερο NOVA 5T και τα value-for money smartphones της σειράς Υ δεν χρειάζονται συστάσεις και είναι εδώ για σένα. Φέρουν τη σφραγίδα της HUAWEI, δηλαδή κορυφαία τεχνογνωσία, εγγυημένα υψηλές αποδόσεις, ταχύτατους επεξεργαστές και προηγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά που φέρνουν τον χρήστη πιο κοντά στο μέλλον.

Εσύ δεν έχεις παρά να διαλέξεις το Smartphone που σου ταιριάζει καλύτερα. Και να θυμάσαι… όλοι θα ζηλεύουν τις φωτογραφίες σου. Αυτό στο εγγυώμαι.

Εδώ θα κάνω ένα μικρό διάλειμμα για “διαφημίσεις” και θα σου μιλήσω για τα δικά μου όνειρα. Τα smartphones της P40 series της HUAWEI διαθέτουν τις πιο προηγμένες τεχνολογικά κάμερες κινητού στον κόσμο (αυτό στο υπογράφω και με τα δυο μου χέρια) και έχουν βραβευθεί από τους οργανισμούς DxMark και TIPA ως Bestphones 2020. Γιατί πολύ απλά είναι. Στο δικό μου όνειρο και στη δική μου shopping list υπάρχει το P40 Pro. Γιατί είμαι και η Pro-τη 😉

Και γιατί θέλω να έχω πρωτοποριακές φωτογραφικές προδιαγραφές. Γιατί θέλω οι φωτογραφίες μου να μην έχουν να ζηλέψουν σε τίποτα εκείνες των επαγγελματικών φωτογραφικών μηχανών. Γιατί δεν έχω φωτογραφική μηχανή και δεν θέλω και να αποκτήσω. Έχω το κινητό μου και το λογότυπό του γράφει HUAWEI.

Τα P40, P40 Pro, P40 Lite, P40 Lite E και Y5P διατίθενται σε προνομιακή τιμή, μέσω του δικτύου επίσημων συνεργατών της HUAWEI, μέχρι τέλος Αυγούστου. Ta Y7 2019, Y5 2018, P30 Pro, NOVA 5T και P30 Lite διατίθενται σε προνομιακή τιμή, μέσω του δικτύου επίσημων συνεργατών της HUAWEI, μέχρι τέλος Ιουλίου.

 

Κίνηση… Mate!

To λανσάρισμα των laptop HUAWEI MateBook Series στην Ελλάδα στις αρχές του 2020 στέφθηκε με τεράστια επιτυχία, αφού εξαντλήθηκε το σύνολο των διαθέσιμων υπολογιστών, με τη ζήτηση να αποδεικνύεται τέσσερις φορές υψηλότερη των αρχικών εκτιμήσεων της εταιρείας. Η οθόνη FullView, οι ισχυρές επιδόσεις, η premium ποιότητα κατασκευής, η κομψή σχεδίαση και οι Νέες Δυνατότητες Multi-screen Collaboration που επιτρέπουν την συνδεσιμότητα μεταξύ του laptop και του smartphone με ένα άγγιγμα, μεταφράζονται σε μία δελεαστική πρόταση για τους νέους που αγαπούν την τεχνολογία. Λίγους μήνες αργότερα κατέφθασαν στην ελληνική αγορά το λεπτό, μεταλλικό, ανθεκτικό και ιδανικό για επαγγελματική χρήση MatePad X Pro (με οθόνη αφής) και το οικονομικότερο αλλά εντυπωσιακής απόδοσης και εξαιρετικού Premium σχεδιασμού MateBook 13.

Εντυπωσιάστηκες; Αυτός δεν είναι που χρειάζεσαι; Ξέρω τι σου λέω… Απόκτησε το HUAWEI laptop που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σου, ζήσε την εμπειρία HUAWEI SHARE στις διακοπές σου και εξοικειώσου με το μηχάνημα που θα σου λύσει τα χέρια όταν επιστρέψεις αργότερα στο γραφείο! Γιατί δυνατός επαγγελματίας χωρίς ανάλογο εξοπλισμό δεν γίνεται.

Τα MateBook D15, MateBook D14, MateBook 13 και MatePad Pro διατίθενται σε προνομιακή τιμή, μέσω του δικτύου επίσημων συνεργατών της HUAWEI, μέχρι τέλος Ιουλίου.

 

Tablet…mania!

Ελαφριά, κομψά, εύχρηστα, ευέλικτα, με αμέτρητες δυνατότητες και συμβατά με μια γκάμα «έξυπνων» λειτουργιών που εξασφαλίζουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήσης, τα τάμπλετ της HUAWEI έρχονται με διάφορα μεγέθη οθονών και διαθέτουν όλες τις προδιαγραφές που απαιτούνται για να αποτελούν ιδανική λύση για ανάγνωση, gaming, παρακολούθηση ταινιών και σειρών ή εκπαιδευτικά παιχνίδια για μικρά παιδιά. Διάλεξε το HUAWEI tablet που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σου, δοκίμασέ το στις διακοπές σου και εξοικειώσου με το gadget που θα γίνει η καλύτερή σου παρέα!

Καταλαβαίνεις, ε; Η τεχνολογία στις υπηρεσίες σου… Δεν θα σου λείψει τίποτα. Ούτε καν η αγαπημένη σου σειρά. Ούτε για λίγο. Κι όλα αυτά με στιλ βεβαίως βεβαίως. Γιατί είμαστε οι επιλογές μας και η αισθητική είναι ένας τρόπος να συστηθούμε χωρίς να χρειαστεί να μιλήσουμε, ναι;

Τα HUAWEI T5 3+32 WiFi, T5 2+16 LTE, T5 2+16 WiFi, T3 2+32 WiFi, T3 2+16 LTE, T3 2+16 WiFi, WiFi, MatePad T8 2+32 LTE και MatePad T8 2+16 WiFi διατίθενται σε προνομιακή τιμή, μέσω του δικτύου επίσημων συνεργατών της HUAWEI, μέχρι τέλος Ιουλίου.

 

Υγεία πάνω από όλα! Μην ξεχνιόμαστε…

Εξοπλισμένα με ανιχνευτή των επιπέδων οξυγόνου στο αίμα – λειτουργία SpO2 – είναι αδιάβροχα, διαθέτουν μετρητή καρδιακών παλμών και η μπαταρία τους διαρκεί τόσες ώρες που δεν θα χρειαστεί καν να πάρετε μαζί σας φορτιστή στις διακοπές. Συμβατά με 15 διαφορετικά αθλήματα και εξοπλισμένα με δεκάδες διαφορετικά προγράμματα άθλησης, τα smartwatches της HUAWEI μπορούν να γίνουν ο καλύτερος σύντροφος του χρήστη που αναζητά τη δράση και την αδρεναλίνη στις διακοπές του: πριν το κολύμπι, την πεζοπορία, το τρέξιμο, την αναρρίχηση, την άθληση ή οποιαδήποτε μορφή φυσικής άσκησης, φόρεσε στο χέρι σου τον προσωπικό σου προπονητή. Παρακολούθησε την υγεία του οργανισμού σου και την ποιότητα του ύπνου σου. Φρόντισε τον εαυτό σου και μείωσε όσο περισσότερο γίνεται το άγχος της εποχής.

Τα HUAWEI Watch GT2 W-Gold, Watch GT2 M, Watch GT2e, HUAWEI Watch και Band 4 διατίθενται σε προνομιακή τιμή, μέσω του δικτύου επίσημων συνεργατών της HUAWEI, μέχρι τέλος Αυγούστου.

 

Πού πας χωρίς ακουστικά;

Τα HUAWEI FreeBuds 3 και HUAWEI FreeBuds 3i έχουν εργονομικό σχεδιασμό και αποδίδουν εξαιρετικό ήχο, απομονώνοντας εντυπωσιακά τους εξωτερικούς θορύβους. Με design που εφαρμόζει τέλεια στο αυτί και με Active Noise Cancellation, τα wireless ακουστικά της HUAWEI προσφέρουν απίστευτη εμπειρία ακρόασης σε οποιοδήποτε περιβάλλον. Τώρα μπορείς να απολαύσεις τη μουσική της επιλογής σου ή να συνομιλήσεις για ώρα στο τηλέφωνο, χωρίς παρενοχλήσεις και διακοπές. Είτε θέλεις να ακούσεις τα αγαπημένα σου τραγούδια, είτε να πραγματοποιήσεις βιντεοκλήσεις με αγαπημένα πρόσωπα, ή να δεις μια ταινία με εκπληκτικά ηχητικά εφέ, τα μοναδικά wireless ακουστικά της HUAWEI, θα σου χαρίσουν κρυστάλλινο ήχο, χωρίς παρεμβολές και θορύβους και θα σε βοηθήσουν να βυθιστείς στην ηρεμία και την ξεγνοιασιά του καλοκαιριού.

Τα HUAWEI FreeBuds 3 και HUAWEI FreeBuds 3i διατίθενται σε προνομιακή τιμή, μέσω του δικτύου επίσημων συνεργατών της HUAWEI, μέχρι τέλος Αυγούστου.

 

ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΕΔΩ!
Έτσι για να σε αποτελειώσω και για να δεις ότι έχω δίκιο όταν επιμένω στη Huawei. Δώρο ο ΦΠΑ και επιπλέον ένα ασυναγώνιστο καλοκαιρινό πακέτο προσφορών, σε συνεργασία με Top Ελληνικά Applications, διαθέσιμο μέσω του HUAWEI AppGallery σε όσους αγοράσουν HUAWEI AG συσκευή τελευταίας γενιάς. Χα! Τέλειο;

Δώρο ο ΦΠΑ στις νέες συσκευές HUAWEI AG smartphones (P40 Pro, P40, P40 lite, P40 lite e και Y5P), και επιπλέον προνόμια αξίας από 300 Ευρώ και άνω! Στο επίκεντρο του μεγάλου καλοκαιρινού πακέτου προσφορών βρίσκεται το κατάστημα εφαρμογών HUAWEI AppGallery, το οποίο αναπτύσσεται καθημερινά με ταχύτατους ρυθμούς εντάσσοντας τα Top Applications στην Ελλάδα και προσφέροντας εξαιρετικά οφέλη στους τελικούς χρήστες. Δωρεάν 6μηνη συνδρομή στο HUAWEI Music, δωρεάν 12μηνη συνδρομή στο HUAWEI Cloud, εκπτώσεις σε γεύματα, παραγγελίες ειδών supermarket, μετακινήσεις με ταξί και έκπτωση σε υπηρεσίες parking, είναι τα δώρα που μπορούν όλοι οι νέοι χρήστες AG συσκευών να απολαύσουν.

Συγκεκριμένα, οι προσφορές είναι διαθέσιμες σε συνεργασία με τις εταιρείες efood, e-Fresh, Taxiplon, parkaround και Domino’s Pizza:

-Απολαύστε δωρεάν καφέ για μία εβδομάδα μέσω της εφαρμογής efood.
-Κάντε τις μετακινήσεις σας με ταξί με κέρδος 15 ευρώ μέσω της εφαρμογής Taxiplon Passenger.
-Παρκάρετε με έκπτωση έως και 20 φορές μέσω της εφαρμογής ParkAround.
-Παραγγείλτε είδη supermarket με έκπτωση σε 3 παραγγελίες μέσω της εφαρμογής e-Fresh.
-Απολαύστε 12 δωρεάν πίτσες μέσω της εφαρμογής της Domino’s Pizza.
-Χρησιμοποιήστε δωρεάν για 6 μήνες την εφαρμογή HUAWEI Music.
-Αξιοποιήστε την δωρεάν 12μηνη συνδρομή στο HUAWEI Cloud με δώρο 50GΒ για τα P40 & P40 Pro και 15GΒ για τα P40 Lite, P40 Lite E και Y5P.

 

HUAWEI SUMMER SERVICE
-Από 15 Ιουνίου έως 31 Ιουλίου έκπτωση από 15% έως 61% σε επισκευές που αφορούν αντικατάσταση οθόνης ή / και πλακέτας

-Εξοικονομείστε χρήματα από το την αντικατάσταση οθόνης ή / και πλακέτας σε επιλεγμένα μοντέλα. Η έκπτωση ισχύει και για συσκευές που εξυπηρετούνται μέσω της υπηρεσίας Pick up and Return.

-Έκπτωση 40% σε υψηλής ποιότητας προστατευτικά φιλμ οθόνης και πλάτης με επιλογή σχεδίου (για το φιλμ της πλάτης)

-Σας προσφέρουμε προστατευτικά φιλμ οθόνης και πλάτης για τη συσκευή σας. Τώρα μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε διαφορετικά κομψά σχέδια για να αποκτήσετε νέα εμφάνιση της συσκευής σας.

-Οι πελάτες λιανικής που θα επισκεφτούν τα επισκευαστικά μας ημέρα Παρασκευή, κατά τη διάρκεια της προωθητικής ενέργειας, θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν δώρο έκπληξη, μετά την ολοκλήρωση της επισκευής.

Συνεργαζόμενα επισκευαστικά
Athens HUAWEI Customer Service Center Athens
Athens TS Solutions
Patra Bakogiannis & SIA
Agrinio Bakogiannis & SIA

Οk! Μετά από όλα αυτά νομίζω κατάλαβες. Δεν χρειάζεται καν να ταλαιπωρείσαι από δω κι από κει, να ψάχνεις, να αναρωτιέσαι, να συγκρίνεις. Η Huawei έχει ακριβώς αυτό που ψάχνεις!

Read More

And More