Το CoolSculpting® φέρνει την επιθυμητή διαφορά στο σώμα σας!

Στον αγώνα για μία τέλεια σιλουέτα μπορεί να ξοδέψετε πολύ χρόνο και χρήμα, χωρίς τελικά να κερδίσετε τίποτα. Πλέον όμως, υπάρχει μία μέθοδος που μπορεί να φέρει πραγματικά τη διαφορά στο σώμα σας. Από το 2010, η αυθεντική κρυολιπόλυση CoolSculpting® αποτελεί τη μοναδική μέθοδο που προσφέρει μόνιμη μείωση του τοπικού πάχους με μη επεμβατικό τρόπο. Και το επιτυγχάνει αποδεδειγμένα. Δεν είναι τυχαίο ότι έχει αναδειχθεί έξι συνεχόμενες χρονιές ως η δημοφιλέστερη μέθοδος αναίμακτης καταπολέμησης του τοπικού λίπους από τα New Beauty Awards στις ΗΠΑ!

Για κάθε μία λιποαναρρόφηση που πραγματοποιείται σήμερα, πραγματοποιούνται περισσότερες από 10 μη επεμβατικές θεραπείες κρυογλυπτικής. Και οι περισσότερες από αυτές εφαρμόζονται με την αυθεντική κρυολιπόλυση CoolSculpting®. Αυτό έδειξε μελέτη που δημοσιεύτηκε πρόσφατα από την Αμερικανική Εταιρεία Δερματοχειρουργικής (ASDS). «Τα στοιχεία αυτά αποκαλύπτουν από τη μια μεριά την ανάγκη των ανθρώπων για μη επεμβατικές θεραπείες που χαρίζουν μόνιμο αποτέλεσμα, και από την άλλη ότι το CoolSculpting® μπορεί πράγματι να προσφέρει θεαματική διαφορά», εξηγεί ο Dr. Τζερμιάς, Δερματολόγος, Επιστημονικός Διευθυντής των Δερματολογικών Κέντρων IQ Skin Clinics (Intensive Quality Skin Clinics).

Μέχρι σήμερα, έχουν πραγματοποιηθεί πάνω από 7 εκατομμύρια εφαρμογές CoolSculpting® και το ποσοστό ικανοποίησης ξεπερνά το 92%. «Το CoolSculpting® αποτελεί την αυθεντική μέθοδο κρυολιπόλυσης που μας δίνει τη δυνατότητα να εξαλείφουμε έως και 27% του τοπικού λίπους στην περιοχή της θεραπείας με μία μόνο συνεδρία», επισημαίνει ο Dr. Τζερμιάς, κάνοντας λόγο για μία επαναστατική τεχνολογία που επιτρέπει να διορθώνουμε το σχήμα του σώματος.

Οριστική αποβολή του λίπους χωρίς παρενέργειες

Η τεχνολογία του CoolSculpting® στηρίζεται στη δυνατότητα του ψύχους να δρα επιλεκτικά πάνω στα λιποκύτταρα, χωρίς να επηρεάζει τους γύρω ιστούς. «Εφαρμόζουμε μία ειδική κεφαλή στην περιοχή της θεραπείας που ψύχει τα λιποκύτταρα έως τους -13 βαθμούς Κελσίου. Στη θερμοκρασία αυτή, τα λιποκύτταρα παγώνουν, κρυσταλλοποιούνται και αποπίπτουν, δηλαδή ξεκινάει ο φυσιολογικός θάνατός τους. Μέσα στους επόμενους μήνες, αποβάλλονται από τον οργανισμό με τον ίδιο τρόπο που αποβάλλεται και το λίπος των τροφών», εξηγεί ο Dr. Τζερμιάς, επισημαίνοντας ότι πρόκειται για μία απολύτως ασφαλή διαδικασία, χωρίς παρενέργειες.

«Το CoolSculpting® έχει λάβει την έγκριση του αυστηρού Αμερικανικού Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA). Επιπλέον, ο FDA έχει δώσει 9 ξεχωριστές εγκρίσεις για την αντιμετώπιση του τοπικού πάχους με το CoolSculpting® σε κάθε μία από τις ακόλουθες περιοχές: κοιλιά, πλαϊνά μέσης (flanks), μηρούς, μπράτσα, πλάτη, παχάκια κάτω από τους γλουτούς (banana roll), παχάκια γύρω από το σουτιέν (bra fat), διπλοσάγονο (προγούλι) και περιοχή κάτω από τη σιαγόνα (below the jawline fat). Μιλάμε δηλαδή για συνολικά 10 εγκρίσεις FDA που συνοδεύουν τη συγκεκριμένη θεραπεία, κάτι που δεν ισχύει για καμία άλλη συσκευή κρυολιπόλυσης», τονίζει ο Dr. Τζερμιάς.

Η θεραπεία εφαρμόζεται χωρίς πόνο, αφού η περιοχή μουδιάζει πολύ γρήγορα λόγω του ψύχους και έτσι τα 35 λεπτά της διάρκειάς της κυλάνε ευχάριστα, αφήνοντας χρόνο για χαλάρωση! Καθ’ όλη τη διάρκεια της θεραπείας, οι ενσωματωμένοι αισθητήρες που υπάρχουν μέσα στις κεφαλές του μηχανήματος, καταγράφουν ανελλιπώς τη θερμοκρασία για τη διασφάλιση της αποτελεσματικότητας της θεραπείας και της προστασίας του δέρματος. Αμέσως μετά τη θεραπεία, είναι δυνατή η επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες χωρίς κανέναν περιορισμό.

Δεν υπάρχει σώμα που δεν αλλάζει!

Πρόκειται ξεκάθαρα για ένα ευχάριστο «lunch-time treatment», το οποίο όμως είναι σε θέση να αλλάξει το σχήμα του σώματος οριστικά. «Δεν υπάρχει σώμα που δεν αλλάζει. Με το CoolSculpting® μπορούμε να καταπολεμήσουμε το τοπικό πάχος και να κάνουμε πιο αρμονικές τις αναλογίες του σώματος χρησιμοποιώντας την τεχνική της κρυογλυπτικής. Το αποτέλεσμα είναι μόνιμο και αποκτάται χωρίς πόνο, χωρίς χειρουργείο και χωρίς χάσιμο χρόνου. Είναι πραγματικά θεαματικό το αποτέλεσμα», αναφέρει ο Dr. Τζερμιάς, επισημαίνοντας ότι η διαφορά στο σώμα αρχίζει να γίνεται ορατή περίπου 3 εβδομάδες μετά τη θεραπεία, ενώ γίνεται έντονα ορατή στους 3 μήνες. Η μεταμόρφωση του σώματος όμως δεν σταματάει εκεί, καθώς ο οργανισμός αποβάλλει τα παγωμένα λιποκύτταρα για περίπου 6 μήνες, επομένως το αποτέλεσμα βελτιώνεται σταθερά όλο αυτό το διάστημα. Και το κυριότερο; Το αποτέλεσμα είναι παντοτινό!

Για περισσότερες πληροφορίες, μπες στο: www.iqskinclinics.com και εμπιστεύσου τον Dr. Τζερμιά Χριστόφορο, Δερματολόγο και Επιστημονικό Διευθυντή Δερματολογικών Κέντρων “IQ Skin Clinics”.

*Το άρθρο είναι χορηγούμενο από την Allergan Hellas ΑΕ

Read More

And More