Το έμαθες; Με το πάτημα ενός κουμπιού μπορείς να αποκτήσεις τα καθαρότερα πατώματα που είχες ποτέ!

Αν υπάρχει ένα πράγμα που θέλω να έχει το σπίτι μου, αυτό είναι η καθαριότητα. Ειλικρινά, αδυνατώ να περπατώ σε ένα βρώμικο πάτωμα και δίπλα μου να βρίσκεται σκόνη και άπλυτα ρούχα. Άλλωστε, δε θέλω να ξεχνάς ότι η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά. Ένα καθαρό σπίτι σου φτιάχνει τη διάθεση – ειδικά εμένα που αγαπώ την τάξη και την οργάνωση – και φημίζομαι για την τελειομανία μου. Γιατί, φαντάσου απλά, να θέλει η κολλητή σου να έρθει σπίτι σου αιφνιδιαστικά και να μην έχεις καθαρίσει. Πρόβλημα. Και μάλιστα, μεγάλο. Και αυτό είναι μόνο η αρχή.

Ξέρεις, όμως, ποιο είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα μου; Ότι οι υποχρεώσεις μου διαδέχονται η μία την άλλη, με αποτέλεσμα, όταν γυρνώ στο σπίτι το βράδυ, να μην έχω τη δύναμη να σκουπίσω, να καθαρίσω και να κάνω τα πάντα να λάμπουν. Πιστεύω ότι το ίδιο συμβαίνει και σε σένα.

Τι μπορούμε, λοιπόν, να κάνουμε για αυτό; Σίγουρα, όχι, να μην τα καθαρίζουμε ποτέ. Σύντομα, θα έχεις και χαλιά στο πάτωμα, που απαιτούν πιο συχνό σκούπισμα. H λύση που σου προτείνω λέγεται iRobot. Είναι ο καλύτερος αυτόματος καθαριστής δαπέδου.

Μη σε τρομάζει ότι καθαρίζει το σπίτι σου μόνο του, χωρίς να το καθοδηγείς. Αυτός, ακριβώς, είναι ο στόχος. Από τη μία, να έχεις το πάτωμα σου καθαρό. Από την άλλη, να έχεις ελεύθερο χρόνο για τον εαυτό σου και για τις φίλες σου.

Σκέψου ότι με την iRobot δε θα χρειαστείς να κουνήσεις ούτε το μικρό σου δαχτυλάκι, αφού καθαρίζει αυτόματα το σπίτι σου. Επίσης, εκεί που δε φτάνει το χέρι σου, φτάνει η σκούπα ρομπότ. Κάτω από τα έπιπλα και στις ενοχλητικές γωνίες, που δε λένε ποτέ να καθαριστούν. Ξέχνα τη σκόνη, αλλά και το να σπαταλάς τον ελεύθερο σου χρόνο στο καθάρισμα. Θα ασχολείσαι μαζί της μόλις 5 – 10 λεπτά την εβδομάδα. Για το τέλος σου άφησα το καλύτερο: Μπορείς να προγραμματίζεις το πότε θα καθαρίζει μέσω ενός app στο κινητό σου. Είσαι στο δρόμο, έχει κίνηση και όταν γυρίσεις στο σπίτι σου, θέλεις να το βρεις καθαρό; Ανοίγεις την εφαρμογή στο κινητό σου, προγραμματίζεις την ώρα έναρξης και η iRobot ξεκινά.

Εμπιστεύσουμε με: Αν έχεις κατοικίδιο, αν ταλαιπωρείσαι από αλλεργίες ή εάν, μόλις, έγινες μαμά, τότε τη χρειάζεσαι περισσότερο από κάθε άλλον. Επισκέψου το πλησιέστερο κατάστημα Κωτσόβολος και απόκτησε τη. Στον Κωτσόβολο θα βρεις διαθέσιμες δύο κατηγορίες ρομπότ: τη σκούπα Roomba και τη σφουγγαρίστρα Braava.

Καθαρότερα Πατώματα. Κάθε μέρα. Μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού. Thank You, iRobot!