Το Golden Hall γεμίζει με πολύχρωμα Lego! Βάλε στο πρόγραμμα την πιο διασκεδαστική βόλτα με το παιδί σου…

Το Golden Hall γεμίζει με πολύχρωμα Lego! Βάλε στο πρόγραμμα την πιο διασκεδαστική βόλτα με το παιδί σου… | tlife.gr

Tα σχολεία μπορεί να ξεκίνησαν, αλλά το παιχνίδι συνεχίζεται και μάλιστα με πρωταγωνιστές τα αγαπημένα μας σε όλους πολύχρωμα τουβλάκια LEGO®! Από τις 7 έως τις 22 Σεπτεμβρίου, το Golden Hall γεμίζει με LEGO® και υπέροχες εκπλήξεις περιμένουν τους μικρούς φίλους που θα το επισκεφτούν!

Τα τουβλάκια LEGO® που όλοι έχουμε αγαπήσει και που μαζί τους έχουμε παίξει ατελείωτες ώρες, δίνουν στα παιδιά πολλαπλές δυνατότητες για δημιουργικό παιχνίδι κατασκευών, ενώ αφήνουν την φαντασία τους να… ταξιδέψει.

Φυσικά και δεν έχασα την ευκαιρία και έσπευσα στο Golden Hall, όπου και περιηγήθηκα στα πέντε LEGO® stages που έχουν στηθεί εκεί. Και, ναι, ξανάγινα παιδί για λίγες ώρες!

Στα πέντε LEGO® stages, πάντα με τη βοήθεια του εξειδικευμένου προσωπικού, μέσα στο φιλόξενο Golden Hall, μπορείς σε μία βόλτα να: χτίσεις την τάξη σου, να δημιουργήσεις την πόλη του μέλλοντος, να φωτογραφηθείς με τις αγαπημένες LEGO® Friends, να βουτήξεις σε μία πισίνα από LEGO® και να δημιουργήσεις ό,τι μπορείς να φανταστείς στα ειδικά διαμορφωμένα τραπεζάκια για μικρότερα παιδιά.

Μία μοναδική βόλτα για τα παιδιά, ώστε να γνωρίσουν τον μοναδικό κόσμο των LEGO® και σίγουρα μία νοσταλγική εμπειρία για εμάς τους μεγαλύτερους!

Δες το video και προετοιμάσου για ατελείωτο παιχνίδι και εκπλήξεις στο Golden Hall!

READ more