Το Golden Hall ξέρει πως να κάνει ένα παιδί ευτυχισμένο!

Αν αναρωτιέστε πως θα κάνετε τα παιδιά σας, το βαφτιστήρι σας ή τα ανιψάκια σας να περάσουν μαζί σας αξέχαστα, νoμίζω ότι σήμερα σας έχω την τέλεια λύση!

Στο 1ο όροφο του Golden Hall έχει δημιουργηθεί ένας νέος ολοκαίνουργος χώρος με μοναδικές νέες επιλογές καταστημάτων, που θα γίνει ο αγαπημένος προορισμός για μια αξέχαστη οικογενειακή βόλτα με παιδιά!

Εγώ επισκέφτηκα ήδη τα 3 αυτά μαγαζιά και πέρασα υπέροχα:

Παιχνίδια!

Πού αλλού; Στον Mουστάκα! Όποιο κι αν είναι το παιχνίδι που ψάχνουν οι μικροί μας φίλοι, το κατάστημα Μουστάκας προσφέρει έναν ατελείωτο κόσμο επιλογών που ανταποκρίνονται και στην πιο ζωηρή φαντασία! Ποιο παιδί δεν τα λατρεύει; Ποιο παιδί δεν ενθουσιάζεται με ένα παιχνίδι για δώρο; Αν θέλετε, λοιπόν, να το κάνετε χαρούμενο, ξεκινήστε από εδώ και θα το κερδίσετε!Εντυπωσιακά κάστρα, νεράιδες και τρυφερά αρκουδάκια, κούκλες, αυτοκίνητα και ό,τι έχετε φανταστεί!

Περιηγήθηκα και στους δύο ορόφους του νέου καταστήματος στο Golden Hall και βρήκα τα επόμενα δώρα για τον ανιψιό μου και την βαφτιστήρα μου, που είμαι σίγουρη ότι θα τα λατρέψουν!

Η πιο παιχνιδιάρικη περιπέτεια σας περιμένει στον πρώτο όροφο του Golden Hall!

Παιδικό κούρεμα

 

Σίγουρα δεν θα περιμένατε να σας προτείνω παιδικό κούρεμα, αφού μέχρι τώρα ήταν μπελάς! Τώρα αυτό όμως αλλάζει. Ένας νέος χώρος που παραπέμπει σε παιδότοπο, σας περιμένει για να κάνει το παιδικό κούρεμα διασκέδαση! Το όνομα του; Dancing Scissors.

Πρόκειται για έναν υπέροχο χώρο, όπου αμαξάκια και μηχανές, αντικαθιστούν τα απλά καθίσματα κομμωτηρίου και μετατρέπουν το κούρεμα σε… παιχνίδι! Ένα πραγματικά πρωτοποριακό κομμωτήριο, σε ένα funky χώρο που θα κάνει όλα τα μικρά παιδιά να νιώσουν άνετα και σίγουρα θα εξιτάρει τη φαντασία τους.

Στο Dancing Scissors, οι εξιδεικευμένοι κομμωτές φροντίζουν τα παιδιά με τρόπο που θα τους μένει αξέχαστος, χρησιμοποιώντας τα καλύτερα οργανικά, φυτικά προϊόντα μαλλιών; ειδικά για τα ευαίσθητα κεφαλάκια τους, αλλά και όλης της οικογένειας. Μία πρόταση που πρέπει σίγουρα να βάλετε στο πρόγραμμα της επόμενης βόλτας σας με τα παιδιά!

Family lunch

Ως γνωστών… βόλτα με τα παιδιά σημαίνει και διάλειμμα για φαγητό. Η λύση βρίσκεται στον ανανεωμένο 1ο όροφο του Golden Hall όπου σας περιμένει και η αυθεντική αμερικάνικη ατμόσφαιρα και εμπειρία των TGI Fridays™! Το κεφάτο προσωπικό και ο μοναδικός συνδυασμός γεύσεων, όχι μόνο θα ενθουσιάσουν τα παιδιά σας, αλλά θα σας χαρίσουν και μία γευστική ευκαιρία για ποιοτικό χρόνο μαζί τους!

Τα TGI Fridays™ προσφέρουν ένα πλούσιο παιδικό μενού με πολλές γλυκές και αλμυρές επιλογές που μπορούν να απολαύσουν τα παιδιά σε έναν χώρο με μουσική, χρώματα και μπλοκ ζωγραφικής για να δημιουργούν! Εγώ δοκίμασα μερικά από τα best sellers: τις περίφημες twisted τηγανητές πατάτες, τα mini burger, αλλά και κάτι από Mexico: tacos!

Δεν υπάρχει, φυσικά, τίποτα καλύτερο από μια οικογενειακή έξοδο για φαγητό.

Τελικά, στον 1ο όροφο του Golden Hall όλοι γίνονται πιο χαρούμενοι – μικροί και μεγάλοι! Θα γίνει ο αγαπημένος σας προορισμός! Εγγυημένα