Το καλοκαίρι μου ήταν …Pop up και με τις πιο ωραίες φωτογραφίες!

Φέτος το καλοκαίρι ήθελα να αλλάξω κινητό, ήμουν λοιπόν σε αναζήτηση ώστε να βρω αυτό που χρειάζομαι αλλά και στο σωστό buget ώστε να έχω όλα όσα επιθυμούσα από τη συσκευή μου. Κυρίως όμως ήθελα μία τέλεια κάμερα γιατί ετοιμαζόμουν για τις διακοπές μου σε πολλά ωραία μέρα οπότε το ζητούμενο ήταν ένα κινητό με super camera και super τιμή!

Ήμουν τυχερή γιατί λίγο πριν ξεκινήσουν επίσημα οι διακοπές μου στις 19 Ιουλίου η HUAWEI λάνσαρε στην αγορά ένα ολοκαίνουριο μοντέλο το: HUAWEI P smart Z.

Δεν το σκέφτηκα και πολύ, αφού η ΗUAWEI ήταν η εταιρεία που είχα στο μυαλό μου για το επόμενο κινητό μου. Έτσι, αυτό το λανσάρισμα ήρθε τη σωστή στιγμή και αμέσως επισκέφτηκα ένα κατάστημα ώστε να δω το νέο αυτό κινητό!

Δεν θα σε κουράσω με τα τεχνικά σημεία όμως υπάρχουν μερικά στοιχεία που αξίζει να μάθεις για αυτό το super κινητό και ακόμη και εγώ που δεν είμαι tech freak πραγματικά εντυπωσιάστηκα!

Θα ξεκινήσω με την τέλεια κάμερα που ήταν και το πρώτο με το οποίο ασχολήθηκα.

Η Pop-Up κάμερα του HUAWEI P smart Z υποβλήθηκε σε αναρίθμητα τεστ αξιοπιστίας. Στην όταν πας να τραβήξεις selfie ενεργοποιείτε αυτόματα η pop up κάμερα και το αποτέλεσμα είναι απλά εντυπωσιακό, έτσι εσείς μπορείτε απλά να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το κοκτέιλ σας, βγάζοντας τις καλύτερες selfie φωτογραφίες που θα θυμάστε όλον το χρόνο… Επίσης λειτουργία για την ασφάλεια της Pop-Up κάμερας του Huawei P smart Z είναι η ενεργοποίηση της αυτόματης απόκρυψής της κατά την πτώση, περιορίζοντας τις επιπτώσεις της πρόσκρουσης στο έδαφος.

FullView οθόνη 6.59 ιντσών που θα σας ανοίξει τα μάτια, θα σας μαγέψει παρακολουθώντας βίντεο ή παίζοντας παιχνίδια στην παραλία, μετατρέποντας την απλή διασκέδαση σε μοναδική εμπειρία. Επίσης, η λειτουργία Eye Comfort η οποία φιλτράρει τη βλαβερή μπλε ακτινοβολία, πιστοποιημένη από το TÜV Rheinland, θα μειώσει την κόπωση και καταπόνηση των ματιών σας.

Με μπαταρία μεγάλης διάρκειας μπορείς να έχεις συνεχώς μαζί σου το Huawei P smart Z για να μπορείς αυτό το καλοκαίρι να δημιουργήσεις αναμνήσεις που θα σε ομορφύνουν όλον το χειμώνα.

Ένα από τα πιο δυνατά χαρακτηριστικά του P Smart Z, είναι φυσικά η τεράστια οθόνη των 6.59 ιντσών, που δεν θα βρείτε αλλού σε τιμή κάτω των €300. Το Huawei P Smart Z είναι μια πραγματικά πολύ όμορφη συσκευή, με βασικό στοιχείο την τεράστια οθόνη που καλύπτει σχεδόν όλη την πρόσοψη. Τα bezels είναι πάρα πολύ μικρά και δεν υπάρχει καν χώρος για την κάμερα στο πάνω μέρος, αφού είναι popup και βγαίνει μέσα από το σώμα όταν παραστεί ανάγκη. Η τεχνολογία της είναι IPS LCD, που όμως είναι πολύ ποιοτική. Με τα πολύ μικρά ο χρήστης έχει την αίσθηση ότι κρατάει μόνο μια οθόνη στα χέρια του!

Τελευταία, δύσκολα βρίσκουμε μία εταιρεία που να δίνει τόσα σε ένα κινητό με τόσο προσιτή τιμή. Για μένα ήταν τύχη που το βρήκα και απόκτησα ένα super κινητό σε εκπληκτική τιμή. Το καλοκαίρι μου είχε Pop up αέρα και βεβαίως οι εικόνες που έχω από αυτό είναι εκπληκτικές και αυτό χάρη στην HUAWEI !

Read More

And More