Το νερό του φετινού καλοκαιριού έρχεται σε οικολογική συσκευασία!

Καλοκαίρι, ζέστη, υψηλές θερμοκρασίες. Ξέρω τι χρειάζεσαι: ένα κρύο νερό που θα ρίξει τη θερμοκρασία του σώματός σου και θα σε κάνει να αισθανθείς τη δροσιά του, όσο ο ήλιος κοιτάει επιθετικά το σώμα σου. Όμως, ποιο θα επιλέξεις; Τι θα έλεγες, φέτος, να κάνεις τη διαφορά και να επιλέξεις το πρώτο νερό στην Ελλάδα που σκέφτεται και σέβεται το περιβάλλον; Να διαλέξεις, δηλαδή, το νερό MINOA.

Πλούσιο σε μαγνήσιο με ιδανικές αναλογίες μετάλλων, το μοναδικό νερό σε χάρτινη συσκευασία, έρχεται να γίνει η ανάσα δροσιάς που χρειάζεσαι. Η γεύση του; Premium, όπως και τα συστατικά του. Γιατί, σου αξίζει ο φετινός καλοκαιρινός σου σύμμαχος να φροντίζει και την υγεία σου.

Το νερό MINOA έχει οικολογική συνείδηση, αφού διατίθεται σε συσκευασία Tetra Prisma® Aseptic, με αρκετά μοντέρνο και δροσερό σχεδιασμό. Φτιαγμένη από εξαιρετικής ποιότητας ξύλο -το οποίο είναι πιστοποιημένο από το Forest Stewardship Council με την ετικέτα FSC ™, εξασφαλίζοντας έτσι ότι προέρχεται από καλά διαχειριζόμενα δάση και άλλες ανανεώσιμες πηγές– η ανακυκλώσιμη συσκευασία του διατηρεί τη φρεσκάδα και τη γεύση του νερού, μέχρι τη στιγμή που θα καταναλώσεις την τελευταία γουλιά. Α, μην ξεχάσω να σου πω ότι μετά από κάθε χρήση, το καπάκι κλείνει και πάλι, ώστε την επόμενη φορά που θα θέλεις να απολαύσεις τη δροσιά του, να το κάνεις σαν να ανοίγεις τη συσκευασία για πρώτη φορά. Τέλειο;

 

 

Παράλληλα, η αυστηρή διαδικασία επιλογής και παραγωγής της συσκευασίας του συμβαδίζει με τις σύγχρονες ανάγκες του περιβάλλοντος, αφού μειώνει στο ελάχιστο τον αντίκτυπο του προϊόντος σε αυτό. Ουσιαστικά, το νερό MINOA αγκαλιάζει την επιθυμία σου τόσο για συνεχή ενυδάτωση την πιο ζεστή εποχή του χρόνου, όσο και για ένα καθαρότερο περιβάλλον, μειώνοντας τη ρύπανση με το δικό σου τρόπο. Θα το βρεις από την εταιρία Waterfresh A.E σε μέγεθος 750 ml και 1000 ml, για να το απολαμβάνεις με τις φίλες σου ή και μόνη σου, όσο ο υδράργυρος ανεβαίνει.

Τι θα έλεγες, λοιπόν, το φετινό καλοκαίρι να σε βρει κάπως έτσι; Στη θάλασσα ή στην πισίνα, δηλαδή, με τη χάρτινη συσκευασία του δροσιστικού MINOA στο χέρι; 

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tatiana Stefanidou (@tatistefanidou) στις