Το TLIFE στο Παρίσι για το λανσάρισμα του Huawei P30!

Το TLIFE στο Παρίσι για το λανσάρισμα του Huawei P30! | tlife.gr

Την πρωτεύουσα της μόδας, το Παρίσι, διάλεξε για μία ακόμα φορά η Huawei για την παρουσίαση της νέας σειράς P30 και υποψιάζομαι πως δεν είναι καθόλου, μα καθόλου τυχαίο! Όχι ότι έχουμε κάποιο επίσημο στοιχείο, αλλά η σειρά P έδινε ανέκαθεν μια έμφαση στη φωτογραφία. Άρα; Σίγουρα κάτι εντυπωσιακό μας περιμένει και αυτή τη φορά όσον αφορά στα “κλικ” που θα αλλάξουν τα δεδομένα στα ποσταρίσματά μας και στις εικόνες μας.

Οι lifestylers, οι fashionistas, οι influencers σίγουρα θα έχουν σύντομα στα χέρια τους κάτι που θα αλλάξει τα δεδομένα. Άλλωστε το μότο του event από μόνο του σε προδιαθέτει για κάτι ανάλογο…“Rewrite the rules”. Τι καταλαβαίνεις;

Το σίγουρο είναι πως το ιδανικό μέρος για να ξαναγράψεις τους κανόνες μιας φωτογραφίας είναι το Παρίσι. Το τέλειο location για να φωτογραφήσεις με το καινούριο υπερόπλο είναι η πόλη του Φωτός. Εκεί που τα ρούχα σου πάντα δείχνουν καλύτερα…. Με φόντο την παριζιάνικη ομορφιά και διάθεση σίγουρα πιο stylish!

Το TLIFE θα είναι στο πολυσυζητημένο λανσάρισμα στις 26 Μαρτίου 2019 για να σου μεταδώσει άμεσα τα νέα. Με δημοσιογράφους, influencers, celebrities, tech freaks από πολλές χώρες, θα είμαστε κι εμείς εκεί για να μάθουμε να καινούρια δεδομένα πρώτοι. Stay tuned!

READ more