Η Triumph εξυμνεί τη γυναικεία συλλογικότητα με μια νέα παγκόσμια καμπάνια

Η Triumph εξυμνεί τη γυναικεία συλλογικότητα με μια νέα παγκόσμια καμπάνια | tlife.gr

Η Τriumph, η μεγαλύτερη εταιρεία εσωρούχων παγκοσμίως, λανσάρει την καμπάνια #TogetherWeTriumph. Η ενδυνάμωση που απορρέει από τη συλλογικότητα και την σύμπνοια μεταξύ των γυναικών, σηματοδοτεί μία νέα πορεία για το brand το 2018.

Για περισσότερα από 130 χρόνια, η Triumph στηρίζει όλες τις γυναίκες, δημιουργώντας εσώρουχα που παρέχουν λύσεις για κάθε μέγεθος και σωματότυπο, συμβάλλοντας στη γυναικεία αυτοπεποίθηση. Μία από τις σημαντικότερες αξίες του brand είναι να «προσφέρει στήριξη στις γυναίκες που αλληλοστηρίζονται», αλλά ταυτόχρονα να παρέχει εμπνευσμένες δημιουργίες καινοτόμων εσωρούχων και άψογη εξυπηρέτηση από έμπειρες, εξειδικευμένες συμβούλους στα σημεία πώλησης. Η καμπάνια #TogetherWeTriumph εξυμνεί τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο.

Η νέα καμπάνια διαδίδει το μήνυμα της συλλογικότητας και της ενδυνάμωσης, μέσω μίας σειράς από μικρές στιγμές της καθημερινότητας, όπου πρωταγωνιστούν η κατανόηση και η καλοσύνη. Η γυναίκα που προσφέρεται να κρατήσει στα χέρια της ένα παιδί, η φίλη που ήρθε να βοηθήσει, το χέρι που απλώνεται για να σηκωθείς, το ευτυχές γεγονός ενός γάμου και η συναυλία που καταλήγει σε ένα μεγαλειώδη θρίαμβο, είναι όλες εκείνες οι στιγμές που αποδεικνύουν ότι οι γυναίκες είμαστε πιο δυνατές, όταν είμαστε ενωμένες κι ακόμη πιο δυνατές, όταν έχουμε την καθημερινή στήριξη της Triumph.

READ more