What’s next? Αυτές είναι οι μεγαλύτερες τάσεις στα μαλλιά για τη νέα σεζόν!

Κάθε χρόνο σχεδιαστές και beauty experts μας συστήνουν στα ολοκαίνουρια trends της σεζόν που έχουν να κάνουν με το τι θα φορέσουμε, τι μακιγιάζ θα κάνουμε και πώς θα χτενίσουμε τα μαλλιά μας! Στην στήλη του beauty, ωστόσο, έχουμε μια θεωρία: τα μαλλιά μας είναι το στέμμα μας και από εδώ ξεκινούν και εδώ καταλήγουν όλα! Μάντεψε, λοιπόν, πού θα κάνουμε focus!

Yeap! Παρακάτω σου έχουμε συγκεντρώσει τα τρία βασικότερα hair trends της σεζόν για να δεις και να υιοθετήσεις χωρίς φόβο αλλά με πολύ πάθος. Γιατί έχοντας θέσει τις σωστές βάσεις στην φροντίδα των μαλλιών σου δεν χρειάζεται να φοβάσαι την φθορά που ενδεχομένως προκαλεί το εντατικό styling. Γιατί το Pantene με την ολοκαίνουρια σύνθεση στο σαμπουάν του και το θρεπτικό μείγμα Pro-V Nutrient Blends όχι απλώς δεν στερεί από την τρίχα όλα όσα χρειάζεται για να είναι υγιής και ενυδατωμένη, αλλά αντίθετα την θρέφει και την τροφοδοτεί με όλα τα απαραίτητα! Επιπλέον, το conditioner 3 Minutes Miracle επανορθώνει την φθορά που προκαλεί ένας ολόκληρος χρόνος styling σε μόλις τρία λεπτά ενώ, τέλος, το λάδι λειαίνει και ενυδατώνει.

Και αφού έθεσες τις βάσεις για την υγεία των μαλλιών σου, μπορείς να επιλέξεις το styling που θες ανάμεσα στα τρία μεγαλύτερα hair trends!

Οι κοτσίδες δεν λείπουν από τα μαλλιά μας έτσι κι αλλιώς σε κάθε σεζόν! Αυτό, όμως, που διαφοροποιεί τις κοτσίδες της άνοιξης του 2018 είναι ότι γίνονται αυστηρά χαμηλά στο ύψος του αυχένα. Αφού εξασφαλίσεις, λοιπόν, αυτό το μήκος για την κοτσίδα σου μπορείς να παίξεις όπως θες: με χαμηλές αλογοουρές πιασμένες με λεπτές κορδέλες (ιδανικά δερμάτινες) όπως είδαμε στον οίκο Loewe με έμπνευση από τα 70’s. Επίσης, μπορείς να κάνεις τις πολύ sleek κοτσίδες όπως του οίκου Lanvin χρησιμοποιώντας ένα κομμάτι υφάσματος με το οποίο θα τυλίξεις το μισό περίπου του μήκους και, τέλος, να εμπνευστείς από την αγαπημένη σου σειρά και να κάνεις πλεξίδες τύπου Khalessi! Σε κάθε περίπτωση, βασική προϋπόθεση για το τέλειο αποτέλεσμα είναι τα μαλλιά σου να είναι υγιή και απαλλαγμένα από ψαλίδα, πράγμα που μόνο η σωστή φροντίδα με Pantene μπορεί να σου εξασφαλίσει!

Εδώ και αρκετές σεζόν οι hair stylist ενισχύουν την φυσικότητα των μαλλιών με αποτέλεσμα ο καιρός που οι μπούκλες ισιώνονταν να έχει περάσει (ευτυχώς!) ανεπιστρεπτί! Έτσι, λοιπόν, αυτή την άνοιξη οι υγιείς, λαμπερές μπούκλες υποστηρίζονται ποκιλοτρόπως: στην Cynthia Rowley είδαμε χτενισμένες μπούκλες με βούρτσα που έδιναν στο τελικό αποτέλεσμα έναν ρομαντικό αέρα, στον Akris οι μπούκλες είχαν έμπνευση από τα 80’s και το Dirty Dancing ενώ, τέλος, για τον οίκο Banana Republic τα μαλλιά έμοιαζαν πολύ με της Taylor Swift. Σε όποια επιλογή κι αν κινηθείς μερικές σταγόνες λάδι Pantene καθημερινά στις άκρες των μαλλιών θα διατηρήσουν τις μπούκλες ζωντανές.

Messy, bohemian, beachwaves: όποια λέξη κι αν επιστρατεύσεις για αυτά τα μαλλιά υπάρχει ένα κοινό σημείο αναφοράς: τα μαλλιά αυτά πρέπει να είναι υγιή για να αναδειχθούν! Τις τελειότερες επιλογές τις είδαμε στους Alice+ Olivia, Marchesa αλλά και στον Jil Stuart που πρόσθεσε μερικές πλεξίδες στα τελειώματα των μαλλιών για μια ενισχυμένη bohemian διάθεση!

1. 3 in 1 Shampoo Repair and Protect, Pantene Pro-V. Σαμπουάν, μαλακτική κρέμα και εντατική φροντίδα σε ένα μόνο βήμα – για 100% πιο δυνατά μαλλιά! Για όσες δεν έχουν την πολυτέλεια του χρόνου αλλά μπορούν να έχουν την πολυτέλεια του Pantene σε ένα μόλις βήμα!

2. Conditioner Repair and Protect, Pantene Pro-V. Το conditioner είναι ένα step που δεν πρέπει να παραλείπουμε! Μόνο έτσι τα “λέπια” της τρίχας μπορούν να κλείσουν και να μείνουν εκεί τα θρεπτικά συστατικά!

3. Σαμπουάν Repair and Protect, Pantene Pro-V. Το νέο Pantene είναι το πρώτο σαμπουάν που όχι μόνο καθαρίζει, αλλά εμπλουτίζει τα μαλλιά με συστατικά περιποίησης με το θρεπτικό μείγμα Pro-V Nutrient Blends™ αφήνοντας τα μαλλιά 100% δυνατότερα μέχρι τη ρίζα τους.

4. 3 Minute Miracle, Pantene Pro-V. Το conditioner που αγαπάμε αφού μέσα σε μόλις τρία λεπτά επανορθώνει όλη την φθορά που έχει προκληθεί από το συνεχόμενο styling των μαλλιών και τις τεχνικές εργασίες όλα αυτά τα χρόνια!

5. Λάδι Repair & Protect, Pantene Pro-V. Το λάδι που λατρεύουμε να χρησιμοποιούμε 24/7. Σε στεγνά ή σε βρεγμένα μαλλιά, 2-3 σταγόνες σε μήκη και άκρη είναι αρκετές για να διατηρήσουν τα μαλλιά σου την υγεία και τη λάμψη τους. Bonus: έχει υπέροχο άρωμα!

Read More

And More