Χειμώνας: Ώρα για αναγέννηση της επιδερμίδας μας!

Έντονες καιρικές συνθήκες, κρύο, αέρας, υγρασία, καλοριφέρ… Κι εμείς καθημερινά εντός και εκτός να τρέχουμε να προλάβουμε τις δεκάδες υποχρεώσεις που έχουμε με τη δουλειά, το σπίτι, την οικογένεια, τους φίλους. Αυτή η γεμάτη καθημερινότητα μάς κάνει πολλές φορές να ξεχνάμε τα βασικά και να αμελούμε τη φροντίδα της επιδερμίδας μας, η οποία δεν είναι… παντός καιρού και πρέπει να δέχεται ένα συνεχές χάδι προστασίας, ώστε να είναι δυνατή και να μπορέσει να τα βάλει με τον χρόνο και τις δύσκολες συνθήκες!

Κάθε περίοδος έχει τα δικά της μυστικά ομορφιάς, ωστόσο, αυτό που παρατηρείται συχνά, είναι ότι προσφέρουμε απλόχερη περιποίηση στο δέρμα μας κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, φροντίζοντας ιδιαίτερα για την ενυδάτωση και την αντηλιακή του προστασία, παραμελώντας όμως να δείξουμε το ίδιο ενδιαφέρον και κατά τους χειμερινούς μήνες.

Το δέρμα μας (και το πρόσωπό μας ειδικά), είναι ακόμη πιο εκτεθειμένο τον χειμώνα, καθώς πέραν από τους «κλασικούς» και «διαχρονικούς εχθρούς» (περιβαλλοντικοί παράγοντες, έντονο lifestyle, στρες κ.α.), έχει επιπλέον να αντιμετωπίσει και το κρύο, που το κάνει ξηρό, κόκκινο και πιο εύθραυστο.

Λαμπερές και τον χειμώνα!

Η βαθιά ενυδάτωση και η προστασία του από τις… περίεργες και εναλλασσόμενες καιρικές συνθήκες, θα πρέπει να αποτελεί τον βασικό στόχο της χειμερινής φροντίδας του προσώπου μας. Καμία από εμάς, άλλωστε, δεν θέλει ένα πρόσωπο θαμπό, ξηρό και τραχύ που δίνει αυτή την περίεργη αίσθηση ότι «τραβάει», αλλά αντιθέτως θέλουμε να είμαστε όμορφες και λαμπερές όλες τις εποχές του χρόνου!

Μικρά tips χειμωνιάτικης φροντίδας

  • Η επαρκής πρόσληψη νερού είναι απαραίτητη ολόχρονα.
  • Έχουμε στο καθημερινό μας διαιτολόγιο πολλά φρούτα και λαχανικά.
  • Φροντίζουμε για τη σωστή και βαθιά ενυδάτωση της επιδερμίδας μας.
  • Δεν παραλείπουμε την αντηλιακή προστασία ούτε τον χειμώνα!

Ο «σύμμαχος» της ομορφιάς μας για όλες τις εποχές!

Και οι χειμωνιάτικες μέρες μας ξεκινάνε και τελειώνουν με Histoplastin Red, μια κρέμα που έχει τη δύναμη να αντιστρέφει τα σημάδια της πρόωρης ή της φυσιολογικής φθοράς του χρόνου και να διατηρεί τη λάμψη και τη ζωντάνια του δέρματος μας!

Αφού ολοκληρώσουμε τον καθαρισμό και πριν τα υπόλοιπα καλλυντικά μας το πρωί και ως τελευταία «κίνηση ομορφιάς» το βράδυ, μία ποσότητα ίση με μία φακή σε μέτωπο, πιγούνι, μάγουλα από την Histoplastin Red, είναι αρκετή για να… «ξυπνήσει» την λάμψη του προσώπου μας από τον «χειμερινό λήθαργο»!

Η Histoplastin Red αναγεννά, αναπλάθει και επιδιορθώνει την επιδερμίδα χειμώνα – καλοκαίρι, καθώς ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, αποκαθιστά την ελαστικότητα του δέρματος, επαναφέρει τη σφριγηλότητα, δημιουργεί ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό φιλμ προστασίας που μπλοκάρει τις ελεύθερες ρίζες, θρέφει και αναδομεί το δέρμα!

Δείτε περισσότερες πληροφορίες και μυστικά ομορφιάς στο histoplastin.com.

Read More

And More