Χplore ή αλλιώς η πιο φανταστική βόλτα για παιδιά στην Αθήνα!

Χplore ή αλλιώς η πιο φανταστική βόλτα για παιδιά στην Αθήνα! | tlife.gr

Καλώς ήλθατε στο XPLORE, το νέο χώρο φαντασίας, ψυχαγωγίας και εκπαίδευσης για όλη την οικογένεια! Βρίσκεται στον πρώτο όροφο του Golden Hall.

Είχα την δυνατότητα να δω τον χώρο με το που άρχισε να λειτουργεί και πραγματικά έχω εντυπωσιαστεί! Είναι μία μοναδική εμπειρία που αξίζει να ανακαλύψεις και να γίνει συνήθεια.

Ο χώρος αποτελείται από 3 διαφορετικές ζώνες στις οποίες περιηγήθηκα, πάντα με το έμπειρο προσωπικό δίπλα μου!

Science: Εδώ τα παιδιά μπορούν να μάθουν πώς λειτουργεί το σώμα, πώς να παράγουν ενέργεια, να δημιουργούν φως, να αισθανθούν την πίεση του αέρα, να κατανοήσουν τη μηχανική και να παίξουν με το νερό, μέσα από μια σειρά διαδραστικών εκθεμάτων και εμπειριών. Πέρασα πολύ ώρα κάνοντας διάφορα πειράματα και παίζοντας πολλά παιχνίδια, ενώ ανακάλυψα αρκετά πράγματα που αγνοούσα για το ανθρώπινο σώμα! Σίγουρα θα έρθω ξανά.

Adventure: Στο χώρο αυτό, τα παιδιά εμπνέονται να δοκιμάσουν νέες δραστηριότητες, μέσω παιχνιδιού και διασκέδασης. Μπορούν να βρεθούν σε οκτώ θεματικές ζώνες, η κάθε μία εκ των οποίων περιλαμβάνει ξεχωριστά διαδραστικά εκθέματα, ενθαρρύνοντας τα παιδιά να βυθιστούν στον κόσμο role-play. Εγώ σίγουρα θα επιστρέψω με την βαφτιστήρα μου και θα περάσουμε ένα απόγευμα με δεινόσαυρους και απίθανα παιχνίδια που θα μας μείνει αξέχαστο!

Oceans: Βυθιστείτε στο Xplore Oceans, το πρώτο ενυδρείο της Αθήνας! Ένα διασκεδαστικό ταξίδι, σε έναν θαυμάσιο και μυστηριώδη υποβρύχιο κόσμο, γεμάτο μοναδικά είδη ψαριών και φυτών και θαλάσσιων οργανισμών,που θα μαγέψει μικρούς και μεγάλους. Θα έρθουν πρόσωπο με πρόσωπο με μια μεγάλη ποικιλία θαλάσσιων ειδών όπως ιππόκαμπους, καρχαρίες, σαλάχια κ.α. Εδώ πραγματικά μαγεύτηκα! Θα μπορούσα να περάσω ώρες χαζεύοντας όλο αυτό τον μαγικό υποβρύχιο κόσμο.

Στο XPLORE όλα τα παιδιά από 5 έως 12 ετών θα έχουν μία μοναδική εμπειρία, όμως και οι πιο μικροί μας φίλοι πλέον μπορούν να διασκεδάσουν στο ανανεωμένο Golden Hall! Που; Στο XPLOREPlayΈνας νέος πολύχρωμος χώρος, λίγο πιο δίπλα από το XPLORE με διαδραστικά παιχνίδια, ένα τεραααάστιο δίχτυ αναρρίχησης όπου τα παιδιά παίξουν μέσα, μια μεγάλη πισίνα με μπάλες και μια ευφάνταστη ζώνη οικοδόμησης για πιο μικρά παιδάκια από 5 ετών και κάτω!

Μία τέλεια μέρα πρέπει να κλείσει την πιο γλυκιά γεύση… και το Zillions είναι η καλύτερη πρόταση για παγωτό. Μπορείς να διαλέξεις, μέσα από μία τεράστια ποικιλία, παγωτό παραγωγής τους και να το απολαύσεις σε έναν εκπληκτικό νέο χώρο με ιδιαίτερη αισθητική και standards τόσο υψηλά που… ξεπερνούν τα ελληνικά δεδομένα!

Εγώ έκανα ήδη την πρώτη μου βόλτα και σου δείχνω πως πέρασα στο παρακάτω video:

 

Μία βόλτα που σίγουρα θα κάνετε ξανά και ξανά…. στον νέο χώρο του Golden Hall. Εγώ πάντως, θα επιστρέψω σίγουρα για να «χαθώ» ξανά στον υπέροχο κόσμο του Xplore και να περάσω τις πιο αξέχαστες στιγμές με την βαφτιστήρα μου!

 

 

READ more