XPLORE ή αλλιώς η πιο τέλεια βόλτα για μικρούς και για μεγάλους!

Το XPLORE, ο πιο πρωτότυπος χώρος φαντασίας, ψυχαγωγίας και εκπαίδευσης, καλωσορίζει μικρούς και μεγάλους, για ατελείωτες ώρες παιχνιδιού και διασκέδασης! Ο μοναδικός προορισμός εκπαίδευσης και ψυχαγωγίας για όλη την οικογένεια, σας περιμένει στον νέο χώρο καταστημάτων του Golden Hall στον 1ο όροφο, για να ζήσετε τις πιο αξέχαστες στιγμές!

Μικροί και μεγάλοι επιστήμονες, λάτρεις της περιπέτειας και του θαυμάσιου κόσμου των ωκεανών, ετοιμαστείτε για ένα συναρπαστικό ταξίδι διασκέδασης και εξερεύνησης!

Εγώ είχα τη δυνατότητα να δω τον χώρο από κοντά λίγες μέρες πριν, παρέα με τα ανίψια μου και πραγματικά εντυπωσιάστηκα!

Η εμπειρία αξέχαστη τόσο για αυτά όσο και για μένα…Στις διαδραστικές θεματικές ζώνες: XPLORE Science, XPLORE Adventure μάθαμε πώς λειτουργεί το ανθρώπινο σώμα, πειραματιστήκαμε με τον αέρα και το νερό, περιπλανηθήκαμε σε λαβύρινθους με καθρέπτες και μαγικά κάστρα… ενώ στο 1ο ενυδρείο της Αθήνας, το XPLORE Oceans. είδαμε από κοντά καρχαρίες, σαλάχια και πάνω από 2.000 σπάνια θαλάσσια είδη και ψάρια!

XPLORE Science και τη σκυτάλη παίρνει η Επιστήμη!Τα παιδιά ενθουσιάστηκαν! Παίξαμε σε ένα μεγάλο τραπέζι με νερό και φτιάξαμε μπουρμπουλήθρες, μάθαμε τα πάντα για την μηχανική, το φως, τον ήχο, ενώ ανακαλύψαμε αρκετά πράγματα που αγνοούσα για το ανθρώπινο σώμα! Μια επίσκεψη δεν είναι αρκετή. Θα ξανά έρθουμε σίγουρα!

XPLORE Adventure: Εδώ, μας περίμεναν δεινόσαυροι, σούπερ ήρωες, μαγικά κάστρα, ένα μοναδικό τηλεοπτικό στούντιο και την πιο διασκεδαστική πίστα αγώνων καρτ! Το καλύτερο είναι ότι έπαιξα και εγώ μαζί τους!

XPLORE Oceans… δεν έχω λόγια!  Μαγευτήκαμε! Ο θαυμάσιος και μυστηριώδης υποβρύχιος κόσμος, μπροστά στα μάτια μας! Μοναδικά είδη ψαριών και φυτών από όλο τον κόσμο, ιππόκαμποι, καρχαρίες, σαλάχια, βασιλικοί κάβουρες και άλλα πολλά, έκαναν την βόλτα μας αξέχαστη. Θα μπορούσαμε να περάσουμε ώρες παρακολουθώντας όλο αυτό τον μαγικό υποβρύχιο κόσμο.

Στο XPLORE όλα τα παιδιά από 5 έως 12 ετών ζουν μία μοναδική εμπειρία, όμως στο νέο χώρο καταστημάτων στον 1ο όροφο του Golden Hall και οι πιο μικροί μας φίλοι διασκεδάζουν δημιουργικά! Που; Στο XPLORE PlayΈνας νέος πολύχρωμος χώρος, λίγο πιο δίπλα από το XPLORE, με διαδραστικά παιχνίδια, μια μεγάλη πισίνα με μπάλες και ένα τεραααάστιο δίχτυ αναρρίχησης περιμένει όλα τα παιδάκια έως και 5 ετών, για ατέλειωτες ώρες παιχνιδιού!

Για εμάς, αυτή η βόλτα σίγουρα θα επαναληφθεί….. Εγώ πάντως, θα επιστρέψω σίγουρα για να «χαθώ» ξανά στον υπέροχο κόσμο του XPLORE και να περάσω τις πιο αξέχαστες στιγμές με ή χωρίς τα ανίψια μου!

Στο XPLORE o μαγικός κόσμος της γνώσης και της διασκέδασης είναι ανεξάντλητος!

Εξερευνήστε τον!

Δευτέρα έως Πέμπτη 10:00-20:00

Παρασκευή έως Σάββατο 10:00-21:00

Πραγματοποιήστε την αγορά του εισιτηρίου σας εύκολα και γρήγορα μέσω της online πλατφόρμας στο www.x-plore.gr και κερδίστε επιπλέον -10% στις ήδη μειωμένες online τιμές (*με την χρήση του κωδικού summer2020). Η προφορά ισχύει για όλο το καλοκαίρι!

.