Χρήστος Χρυσάφης: Νέο κομμάτι από τον τραγουδιστή που ζει και εργάζεται στο Ισραήλ

Ο τραγουδιστής Χρήστος Χρυσάφης που τα τελευταία δυο χρόνια ζει και εργάζεται το Ισραήλ, κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι με τίτλο «Πανάθεμά σε». 

Πρόκειται για ένα up tempo τραγούδι σε μουσική και στίχους του Σωτήρη Escobar, ενώ η ενορχήστρωση και η παραγωγή ανήκουν στον Πάρη Κάλπο. Η οπτικοποίηση του «Πανάθεμά σε» έγινε από τον Νίκο Τασιόπουλο. 

Ο Χρήστος Χρυσάφης ξεκίνησε το ταξίδι του στον χώρο του τραγουδιού φτιάχνοντας το δικό του συγκρότημα, αλλά επέλεξε την solo πορεία του, η οποία τα τελευταία χρόνια είναι ανοδική. 

Ο ταλαντούχος τραγουδιστής τα τελευταία έξι χρόνια εμφανίζεται σε νυχτερινά μαγαζιά του Ισραήλ, ενώ η επιτυχία τον ανάγκασε τα τελευταία δυο χρόνια να μείνει μόνιμα εκεί, αφού οι εμφανίσεις του είναι sold out και έχει αποκτήσει μεγάλο κοινό. 

Ωστόσο, η Ελλάδα παραμένει η μεγάλη του αγάπη και γι’ αυτό φροντίζει να έρχεται συχνά προκειμένου να ηχογραφεί τα τραγούδια του, αλλά και να πραγματοποιεί εμφανίσεις σε νυχτερινά μαγαζιά, αφού η επαφή με το κοινό της χώρας του είναι κάτι που του λείπει. 

«Η ζωή στο Ισραήλ, ειδικά τη περίοδο της πανδημιας, ήταν πολύ καλύτερη, αφού τα μέτρα ήταν πιο ελαστικά. Στο Ισραήλ έχουμε βγάλει τις μάσκες και έχουμε καταργήσει τα πιστοποιητικά εμβολιασμού πολύ πιο πριν απ’ ότι στην Ελλάδα» μας εξήγησε ο Χρήστος Χρυσάφης, ο οποίος είχε μιλήσει στην εκπομπή «T-live» και στην Τατιάνα Στεφανίδου για τη ζωή στο Ισραήλ, αλλά και για το θεϊκό σημάδι που έχει στο χέρι του. 

Read More

And More