Χριστούγεννα χωρίς φόρεμα δεν γίνεται!Η Ted Baker σου έχει τις πιο κομψές προτάσεις.

Τα φορέματα δεν παύουν ποτέ να είναι ένα από τα πιο θηλυκά ρούχα σε μία ντουλάπα και τώρα που πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, θα τα λατρέψεις ακόμα πιο πολύ. Εκτός από μονόχρωμα που συνήθως φοράς όλο το χρόνο, τώρα θα έχεις τόσες επιλογές από διαφορετικά prints που δε θα μπορείς να τους αντισταθείς και να δημουργήσεις με βάση το φόρεμα σου ένα party look.

Φέτος τα φορέματα έχουν δυνατή παρουσία στο street style, αλλά και στις γιορτές είναι το κομμάτι που σε βγάζει πάντα ασπροπρόσωπη για τα καλέσματα.

Η Ted Baker με ανανεωμένη διάθεση παρουσιάζει στην νέα συλλογή της τα πιο ωραία σχέδια για αυτή την γιορτινή περίοδο που σίγουρα θα λατρέψεις.

Τόσο τα πάρτυ, όσο και η παιχνιδιάρικη διάθεση παραμένουν στο DNA της Ted Baker. Τα φορέματα με μεταλλικές υφές και χρυσές πολυτελείς λεπτομέρειες, με έμπνευση από disco, κυριαρχούν. Η συλλογή partywear, όσο πλησιάζει η εορταστική περίοδος αποπνέει την αίγλη που χρειάζεται κάθε look τα Χριστούγεννα και φωτίζει την θηλυκότητα με την απαραίτητη λάμψη για εκθαμβωτικές και ανεπιτήδευτες εμφανίσεις.

Πάμε να δούμε όμως  όλες τις επιλογές που έχεις για αυτή την εποχή!

Δαντέλα

Μπορεί να μην είναι τόσο δημοφιλής όσο τα προηγούμενα που σου έγραψα αλλά γιορτές χωρίς δαντέλα δεν γίνεται. Αν τελικά την επιλέξεις και μπορείς να την υποστηρίξεις θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη. Είναι κομψή και όσο εντυπωσιακή χρειάζεται για τα party.

Satin

Φυσικά και πρέπει να έχεις satin φόρεμα στην ντουλάπα σου. Η φετινή είσοδος των satin dress δε θα περάσει απαρατήρητη, αφού αν τελικά αποφασίσεις ότι ταιριάζουν στο προσωπικό σου στιλ, θα λειτουργήσουν σαν μία τονωτική ένεση στο στιλ σου και βέβαια στα party look σου.

Sexy cuts

Έξω οι ώμοι ή ωραία cuts στα πόδια είναι φέτος μία τάση που έχει ανέβει πολύ. Μία εκδοχή που ταιριάζει στο night look που θες να πετύχεις στα γιορτινά σου καλέσματα.Τα πολυτελή υφάσματα είναι εδώ το must και βεβαίως στην Ted Baker αυτό είναι το βασικό στοιχείο σε όλη την winter συλλογή!

Little black dress

Πόσα ακόμα να ειπωθούν για το μικρό μαύρο φόρεμα. Σαφώς και πρέπει να έχεις ένα φόρεμα σαν αυτό στην ντουλάπα σου και ιδιαίτερα τώρα στις γιορτές θα το χαρείς. Θα το φορέσεις χωρίς αμφιβολία αρκετά και θα το δεις να γίνεται ένα από τα πιο στιλάτα κομμάτια των party εμφανίσεων σου.

Romantic

Tα φόρεσες αρκετά το καλοκαίρι, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι τώρα το αποχωρίζεσαι. Το ρομαντικά prints και τα μικρά floral δεν είναι μόνο μία retro επιλογή, έχει εξελιχθεί και μάλιστα θα το βρεις σε πολλούς διαφορετικούς χρωματικούς συνδυασμούς που δύσκολα θα αντισταθείς. Δες όλες τις επιλογές στην νέα Ted Baker collection.

Floral

H floral εκδοχή για τη χειμερινή -γιορτινή σεζόν είναι τα λουλούδια σε πιο dark αποχρώσεις ή όσα θυμίζουν λίγο χειμερινά χρώματα. Σε midi ή maxi μήκος που θα ταιριάξει με το καλό σου wool παλτό και τα ιδιαίτερα κοσμήματα σου για το χριστουγεννιάτικο κάλεσμα!

Βold colors

Mε βάση το έντονο χρώμα και φέτος η Ted Baker δίνει τέλειες προτάσεις.Η ιδέα της “αβίαστης πολυτέλειας¨ είναι θεμελιώδης  οι απαλές και ελαφριές υφές από ζορζέτα και βαμβάκι συνδυάζονται άψογα στα φορέματα με έντονα χρώματα δημιουργώντας αμέτρητες επιλογές.

Για να βρεις Ted Baker κομμάτια μπες στο kalogirou.com

Κεντρική διάθεση: Sport & Fashion Freedom – 212 00 03 700