Υπάρχουν ξενοδοχεία ημιδιαμονής που όλα γίνονται αλλιώς;

Η αλυσίδα ξενοδοχείων ημιδιαμονής Crystal Blue Hotel + Suites έχοντας αποποιηθεί οτιδήποτε παλιό και ξεπερασμένο, δημιούργησε δύο σύγχρονα και μοντέρνα ξενοδοχεία στην Γλυφάδα και το Χαϊδάρι με υποδομές τέτοιες που να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες των σχέσεων.

 

 

Με ευαισθησία στην ιδιωτικότητα, με υπόγειους και ισόγειους χώρους στάθμευσης, με λόμπι που θα τα ζήλευαν οι πιο μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες.
Χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα των εγκαταστάσεων και δίχως συμβιβασμούς στην παροχή υπηρεσιών.
Δύο ξενοδοχεία που δεν σου λένε “έλα και φύγε” αλλά  “έλα και μείνε”. Που δεν σε κοιτάζουν ως περαστικό αλλά ως …παραμένοντα!  Που δεν μετατρέπουν σε απλές επαναλαμβανόμενες διαδικασίες τα συναισθήματα, αλλά τα υπερασπίζονται και τα αναβαθμίζουν και κάθε φορά τα κάνουν να φαίνονται καλύτερα. Που σέβονται τον άνθρωπο!

Η βασική σκέψη ήταν ότι το παλιό ξεπεράστηκε. Οι άνθρωποι αναζητούν λίγες ώρες για να συναντήσουν το ταίρι τους σε σημεία όπου χρειάζεται να αισθάνονται ασφάλεια και ζεστασιά. Χωρίς υποχωρήσεις.

 

 

Έτσι, λοιπόν, δημιουργήθηκε ένα δωμάτιο στο οποίο υπάρχει λειτουργική και ασφαλής μια …πισίνα (ναι καλά διαβάσατε), κάπου αλλού υπάρχει ένα ή και περισσότερα δωμάτια με χαμάμ, σε άλλα δε, σύγχρονα και μεγάλα υδρομασάζ. Θα συναντήσετε  εκεί μια παλιά μηχανή και ένα παραδοσιακό μπαράκι και κάπου αλλού θα βρείτε ένα φλιπεράκι και ένα ποδοσφαιράκι. Θα βρεθείτε μπροστά σε έναν στύλο χορού και σε ένα παλιό ανατολίτικο δωμάτιο με ξύλινα έπιπλά και αραβικά αντικείμενα. Σε ένα ακόμη θα βρείτε ένα  αμερικάνικο μπιλιάρδο.¨Όλα όμως τα σκηνικά σε περιβάλλον καθαριότητας και πολυτέλειας.

Δεν πειράζει που είναι καλοκαίρι. Στο ξενοδοχείο της Γλυφάδας, τα ζευγαράκια απλώνουν τις θαλασσινές πετσέτες τους στα μπαλκόνια του ξενοδοχείου, ύστερα από  ένα μπανάκι σε κοντινή παραλία, κάποια άλλα περπατάνε πιασμένα χέρι-χέρι και κάνουν  νυχτερινές βόλτες στον εμπορικό δρόμο της παραλιακής περιοχής. Εκεί θα “κρύβεστε” κάθε φορά σε διαφορετικά σκηνικά αν είστε άνθρωποι των εναλλαγών, ενώ αν είσαστε απλά σταθεροί θα δείτε ότι η “φωλίτσα” σας είναι διαθέσιμη και καθαρή,  σχεδόν όποτε και αν την αναζητήσετε.

Τα ξενοδοχεία ημιδιαμονής οφείλουν να προσαρμοστούν, σε όλη αυτή την διαδικασία εκσυγχρονισμού του γενικού τουρισμού.
Να διαθέτουν σύγχρονα μπάνια, ακριβές ταπετσαρίες και μοντέρνα φωτιστικά. Να έχουν όλα τα σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα (τηλεοράσεις, ηχοσυστήματα). Το προσωπικό θα πρέπει να είναι εκπαιδευμένο και να παρέχει ταυτόχρονα εξυπηρέτηση αλλά και διακριτικότητα. Όλα αυτά το Crystal Blue τα εκτίμησε, τα σχεδίασε από την αρχή και τελικά επέλεξε  για σας και το ταίρι σας ότι καλύτερο ήταν διαθέσιμο.

 

 

Το πιο καλό από όλα είναι ότι οι άνθρωποι που βρίσκονται πίσω από την συγκεκριμένη αλυσίδα, “ψάχνονται” συνεχώς. Άρα κάθε φορά που θα επισκέπτεστε ένα από τα δύο αυτά ξενοδοχεία θα βρίσκεστε  πιθανότατα μπροστά σε μια ακόμη ευχάριστη έκπληξη.

Read More

And More