4 deco τάσεις από το TikTok που πλέον έχουμε ξεπεράσει – και πρέπει να το κάνεις και εσύ

Ίσως ο ευκολότερος τρόπος για να διακοσμήσεις το χώρο, ιδιαίτερα όταν το budget σου είναι περιορισμένο, είναι να αντλήσεις έμπνευση από τα social media και κυρίως από το Tik Tok. Οι περισσότεροι έχουμε πέσει στη παγίδα να παρακολουθήσουμε ένα DIY βίντεο που μας δείχνει εύκολες λύσεις για διακόσμηση, ιδίως την περίοδο της καραντίνας. Για παράδειγμα, είναι πολύ πιθανό να μπήκες στη διαδικασία να βάψεις μόνο σου το σπίτι σου, ή να καθαρίσεις το χώρο σου προσπαθώντας να πετύχεις την  πολυπόθητη minimal αισθητική.

Τώρα οι ειδήμονας του interior design αλλάζουν όλα αυτά που πίστευες πως έκανες σωστά αλλά πολύ πιθανό να τα έχει βαρεθεί ακόμα και εσύ. Ήρθε λοιπόν η στιγμή να ξεχάσεις αυτά που ήξερες και ακόμη και αν σε απογοητεύει η ιδέα πως αυτή η σύνθεση με τους μικρούς καθρέφτες που κρέμασες στο τοίχο σου πρέπει να εξαφανιστεί, οφείλεις να ακούσεις εκείνους που είναι αλάνθαστοι σε ότι αφορά τις τάσεις στη διακόσμηση.

Η τραπεζαρία και ο μπουφές δεν χρειάζεται πλέον να ταιριάζουν, ούτε τα μαξιλάρια να είναι στον ίδιο τόνο με αυτό του καναπέ.

Πολυμορφικός καναπές, Komfy

 

Μια τάση που είδαμε πολύ ήταν πώς να αντιγράψεις μια σύνθεση από καθρέφτες, οι οποίοι στην αυθεντική τους μορφή σχεδιάστηκαν για να αλληλοσυμπληρώνονται. Κράτα τον ένα και καλό!

Καθρέφτης, Zara Home

Αν το budget σου δεν σου επιτρέπει να έχεις στο σαλόνι σου ένα πραγματικό έργο τέχνης μην συμβιβαστείς μια μια φθηνή απομίμηση. Άσε τη φαντασία ελεύθερη και δημιούργησε μικρές γωνίες με ευφάνταστα αντικείμενα.

Πιάτα και πιατέλες, Zara Home

Η εποχή του nude και της μονοχρωμίας έφτασε- προς το παρόν τουλάχιστον- στο τέλος της. Επέλεξε ένα πολύχρωμο χαλί που θα μεταμορφώσει το χώρο σου.

Χαλί, The Rug Company

Φωτογραφίες: iStock

Read More

And More