8 super cosy χαλιά για να υποδεχτείς τον χειμώνα, όπως πρέπει!

Ο Νοέμβριος περίμενε να μας δείξει το αληθινό πρόσωπό του μια ανάσα πριν το τέλος. Στο 90′ που λέμε. Ενώ ο μήνας κύλησε λες και ήταν Σεπτέμβριος, τις τελευταίες 2-3 μέρες ο υδράργυρος έπεσε απότομα, θυμίζοντάς μας πως βρισκόμαστε μια ανάσα πριν μπει και επίσημα ο χειμώνα. Απότομο το τέλος για τα T-shirt, απότομη και η επαναφορά των παλτό, των πλεκτών και των faux fur.

Και επειδή αντιλαμβάνομαι πως όλο και πιο πολλοί στολίζουν τα σπίτια τους πριν καν έρθει ο Δεκέμβρης, σας προλαβαίνω, κάνοντας το εξής σχόλιο: «Χριστουγεννιάτικο, cosy σκηνικό, χωρίς ένα χουχουλιάρικο χαλί να “στολίζει” το πάτωμα, δεν γίνεται». Δύσκολο να χαλαρώσεις μπροστά στο τζάκι, με μια κούπα καυτό καφέ και τα Χριστουγεννιάτικα λαμπάκια να τρεμοπαίζουν στο background, χωρίς αυτό το must-have item στο ντεκόρ του σπιτιού σου. Πάντα κάτι θα λείπει… Το σπίτι δεν θα αποπνέει την ίδια ζεστασιά, την ίδια θαλπωρή.

Φαντάζεσαι να σηκώνεσαι την Κυριακή το πρωί και τα πρώτα βήματα να γίνονται στο παγωμένο πλακάκι; Γιατί να το κάνεις αυτό στον εαυτό σου όταν μπορείς να κάνεις το σπίτι σου να μοιάζει με την πιο ζεστή, χουχουλιάρικη φωλιά και μάλιστα με μόνο μια προσθήκη; Ρίξε μια ματιά στα παρακάτω super stylish χαλιά και μεταμόρφωσε τον χώρο σου στο πι και φι.

8 super stylish χαλιά για να υποδεχθείς τα πρώτα, γερά κρύα με άψογο στυλ και άφθονο cosiness!

Φουντωτό χαλί από σύμμεικτο μαλλί, Η&Μ Home.

Βαμβακερό χαλί με floral σχέδιο και κρόσσια στις άκρες, Zara Home.

Πουά χαλί, Dubbelfil, IKEA.

Χαλί, Petrus G410A Sh.L.Grey Sh.L.Blue, Βιοκαρπέτ.

Χειροποίητο χαλί Oushak, ΑΙΩΝ 1922.

Χειροποίητο χαλί, Avskildra, IKEA.

Χαλί, Chagall 7567A – White S. D. Grey, Βιοκαρπέτ.

Χαλί Urbana, La Redoute.

Read More

And More