Ravenna Black November: Έπιπλα και φωτιστικά σε μεγάλες προσφορές όλο τον Νοέμβριο

Η συλλογή της RAVENNA σε έπιπλα και λύσεις φωτισμού μεγαλώνει και εμπλουτίζεται διαρκώς με σύγχρονα προϊόντα υψηλού design και ποιότητας. Είναι επίσης γνωστό ότι οι τιμές στις οποίες η εταιρία διαθέτει τα προϊόντα της είναι ιδιαιτέρως ανταγωνιστικές, κερδίζοντας έτσι την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη του καταναλωτικού κοινού.

Οι τιμές αυτές γίνονται ακόμα πιο ανταγωνιστικές, μιας και πλησιάζει η πολυαναμενόμενη Black Friday. Υπάρχει όμως μια ειδοποιός διαφορά, που κάνει τη RAVENNA να ξεχωρίζει για άλλη μια φορά: Πλέον δεν μιλάμε για μόνο μία μέρα προσφορών, ούτε και για μια εβδομάδα (όπως μας είχε συνηθίσει άλλες χρονιές). Φέτος, οι πραγματικά εντυπωσιακές προσφορές της RAVENNA θα κρατήσουν για έναν ολόκληρο μήνα!

Κι έτσι, εγένετο RAVENNA Black November! Από 1 έως και 30 Νοεμβρίου, οι προσφορές στη RAVENNA θα αγγίξουν το -50%, και αυτή είναι μια μεγάλη ευκαιρία να αλλάξετε τα έπιπλα και τα φωτιστικά στο σπίτι σας, βρίσκοντας αυτά που ταιριάζουν στον χώρο και την ιδιοσυγκρασία σας, μέσα από την πλούσια γκάμα που διαθέτει η εταιρία.

Η άνεση είναι μια βασική ανάγκη που πρέπει να καλύπτουν τα έπιπλα του σπιτιού. Όταν μάλιστα συνδυάζεται με υψηλή ποιότητα και σύγχρονο design, τότε μιλάμε για έπιπλα RAVENNA. Ξεκούραστες και πρακτικές καρέκλες γραφείου, όπως η Avanti (σε προσφορά -50%), άνετες καρέκλες όπως η Hilda (-50%), και φινετσάτες πολυθρόνες τραπεζαρίας όπως η Elisha (-30%), διατίθενται σε διάφορους χρωματισμούς και προσδίδουν νέα διάσταση στη έννοια του αναπαυτικού καθίσματος. Συνδυάστε τις με μια εντυπωσιακή τραπεζαρία, όπως η μινιμαλιστική Lavinia Stone White (-40%) και έχετε συνθέσει έναν φιλόξενο και ζεστό χώρο για εσάς και τους επισκέπτες σας.

Για ανάγκες που χρήζουν άμεσων λύσεων αποθήκευσης και ταξινόμησης, υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία σε πρακτικές ντουλάπες που θα χωρέσουν ό,τι πρέπει να τακτοποιηθεί, όπως η λιτή αλλά ξεχωριστή Clinton Sonoma Oak+White (-40%), ενώ για την κρεβατοκάμαρά σας, ένα ζεστό και άνετο διπλό κρεβάτι όπως το Ulen Pro Blue (-50%) θα κλέψει σίγουρα τις εντυπώσεις.

Ένα πολύ σημαντικό στοιχείο που ενισχύει το feeling που αποπνέει ο χώρος και την ατμόσφαιρα που επικρατεί, είναι φυσικά ο φωτισμός. Πάντα κοιτάμε από που εκπέμπει το φως, γι’ αυτό τα φωτιστικά σώματα που το διαχέουν πρέπει να είναι καλαίσθητα και ποιοτικά. Στη RAVENNA υπάρχουν λύσεις για κάθε αισθητική, από κρεμαστά φωτιστικά οροφής, όπως το πρωτότυπο Imperial White (-50%) και το ιδιαιτέρως ξεχωριστό, ξύλινο Newton (-40%), μέχρι πανέμορφα, επιτραπέζια φωτιστικά με υφασμάτινο καπέλο, όπως το Avico (-50%) και το Pallina (-50%) που φέρνουν μια πιο vintage νότα.

Όλα τα παραπάνω σας περιμένουν ετοιμοπαράδοτα στα καταστήματα RAVENNA και στο e-shop ravenna.gr, και αυτός ο Νοέμβριος είναι πραγματικά η ευκαιρία να τα αποκτήσετε!