BuzziHat: Τα πρωτότυπα φωτιστικά του στούντιο BuzziSpace που… απορροφούν τον ήχο

Διάσημο για τις πρωτότυπες δημιουργίες του και τις εντυπωσιακές τεχνοτροπίες του, το design studio BuzziSpace, συνεχίζει να μας ενθουσιάζει με τα λανσαρίσματά του, κυκλοφορώντας ένα ακόμη statement piece που στοχεύει να μας γίνει απαραίτητο, τόσο για χρηστικούς, όσο και για αισθητικούς λόγους. Αυτή τη φορά, το σχεδιαστικό γραφείο εστιάζει το ενδιαφέρον του στο φωτισμό και κυκλοφορεί τα BuzziHat, μια καινοτόμα και super stylish συλλογή φωτιστικών που σχεδιάστηκε σε συνεργασία με τον ταλαντούχο Βέλγο δημιουργό Alain Gilles!

Έχοντας και πάλι ως κεντρικό γνώμονα για τις κατασκευές του, το στούντιο BuzziSpace στόχευσε στη δημιουργία ενός φωτιστικού που θα κάνει τους κοινόχρηστους χώρους πιο ευχάριστους και ταυτόχρονα λειτουργικούς! Γι’ αυτό και τα φωτιστικά σχεδιάστηκαν σε σχήμα αρχοντικού πτυσσόμενου ψηλού ανδρικού καπέλου, τα οποία επενδύθηκαν με εντυπωσιακές αποχρώσεις και διακριτικές λάμψεις. Την ίδια στιγμή, έχουν την ιδιότητα να φωτίζουν το χώρο μόνο εστιασμένα, ενώ απορροφούν και τον ήχο, παρέχοντας ηχομόνωση.

Το υφασμάτινο καπέλο των BuzziHat είναι επενδυμένα με αφρώδες υλικό, ενώ διατίθενται σε τέσσερα μεγέθη, ανάλογα με τις ηχητικές ικανότητές τους. Επίσης, μπορούν να κατασκευαστούν κατόπιν παραγγελίας, αποκτώντας τη μορφή που επιλέγει ο εκάστοτε πελάτης, συνδυάζοντας όσα και όποια υλικά και αποχρώσεις προτιμά!

Read More

And More