Childhood Series: Μια παιχνιδιάρικη συλλογή που προωθεί το σύγχρονο compact living

Την καθημερινότητα και την σύγχρονη πραγματικότητα των νέων κατοίκων του Πεκίνου θέλησε να παρουσιάσει, αλλά και να ενθαρρύνει και να διευκολύνει ο Κινέζος designer Wang He, ο οποίος λάνσαρε φέτος την ολοκαίνουρια σειρά επίπλων του με την ονομασία Childhood Series! Αφουγκραζόμενος τις συνεχώς εξελισσόμενες ανάγκες της νέας γενιάς, που συνεχώς μετακινείται και ζει σε όλο και μικρότερους χώρους. Γι’ αυτό και όλα τα items αντιπροσωπεύουν το compact living με ένα παιχνιδιάρικο και εύχρηστο χαρακτήρα!

Η πρώτη επίσημη παρουσίαση της νέας συλλογής πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του φετινού London Design Fair, όπου το νεοσύστατο studio του He, Wanghe Studio, λάνσαρε την ιδέα του σχεδιαστή για τους “Beijing Drifters”, δηλαδή τους νέους του Πεκίνου. Μάλιστα, στόχος της Childhood Series είναι να δώσει στους σύγχρονους Κινέζους το αίσθημα του ανήκειν, το οποίο μοιάζει να στερούνται λόγω της φύσης του σύγχρονου lifestyle που καλούνται να ακολουθήσουν.

Η σειρά αποτελείται από τον chubby καναπέ Marshmallow Sofa, το funky βοηθητικό τραπεζάκι Lollipop Side Table, το καμουφλαρισμένο ντουλάπι Hide & Seek Sideboard, το κινητό τραπεζάκι Skateboard Coatrack και τον πολυχρηστικό Arch Floor Mirror, καθώς και από το αναπαυτικό υποπόδιο και την φορητή κρεμάστρα.

Read More

And More