Debra Folz x West Elm: Η νέα συνεργασία δύο κορυφαίων ονομάτων… της διακοσμητικής σκηνής

Μπορεί η αγαπημένη μας αμερικανική εταιρία επίπλων και αξεσουάρ σπιτιού, West Elm, τους τελευταίους μήνες να απέχει από την ελληνική αγορά (damn you GDPR!), αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θα σταματήσουμε να θαυμάζουμε τα συγκλονιστικά προϊόντα της. Ανάμεσα σε αυτά συγκαταλέγεται και η νέα συλλογή που μόλις έκανε το ντεμπούτο της και είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας του διάσημου brand με την επιτυχημένη designer Debra Folz! Η ολοκαίνουρια σειρά επίπλων περιλαμβάνει τρεις κατηγορίες προϊόντων: αποθηκευτικοί χώροι για το υπνοδωμάτιο, coffee και side tables και καθρέφτες!

Όπως σε κάθε αντικείμενο που σχεδιάζει και λανσάρει η αναγνωρισμένη σχεδιάστρια επίπλων, έτσι και στην νέα συνεργασία της με την West Elm, όλη η μαγεία κρύβεται στις μικρές λεπτομέρειες, στις οποίες άλλωστε δεν επιτρέπει ποτέ να είναι… μικρές! Έτσι, όπως θα προσέξεις και στις φωτογραφίες, η Folz φρόντισε να “περιπλέξει” τις μεταλλικές ενώσεις, να διαμορφώσει τα τραπέζια της με ένα πρωτότυπο layering γυαλιού, αλλά και να δημιουργήσει μία πρωτότυπη χρωματική εναλλαγή με απίθανη δεξιοτεχνία!

Η σειρά επίπλων για το υπνοδωμάτιο αποτελείται από δύο συρταριέρες πέντε και τριών χώρων αντίστοιχα, αλλά και από ένα ίδιας αισθητικής κομοδίνο, που διαθέτουν μαρμάρινη επιφάνεια, εκλεπτυσμένο γκρι φινίρισμα και πόμολα από μπρούτζο που μοιάζει να ένα μικρό κόμπο. Τα τραπέζια σαλονιού έχουν την εξής ιδιαιτερότητα: δύο κομμάτια γυαλιού σε δύο διαφορετικές αποχρώσεις, του καπνιστού γκρι και της σαμπάνιας, έχουν τοποθετηθεί το ένα πάνω στο άλλο καταλήγοντας σε ένα ιδιόμορφο χρωματικό αποτέλεσμα. Τέλος, οι στρογγυλός καθρέφτης έχει τοποθετηθεί εντός ενός μπρούτζινου “κάδρου”, το οποίο σχηματίζει μια θηλιά από όπου και κρέμεται στον τοίχο!

Read More

And More