Ένα ερωτικό γράμμα στην πόλη που φιλοξενεί το πιο διάσημο Design Week!

Ένα ερωτικό γράμμα στην πόλη που φιλοξενεί το πιο διάσημο Design Week! | tlife.gr

Το Milan Design Week έχει ήδη ανοίξει τις πόρτες του για το κοινό και μία από τις πιο εντυπωσιακές εγκαταστάσεις που δημιουργήθηκαν στο πλαίσιο της διεθνούς έκθεσης έχει ήδη τραβήξει τα βλέμματα του κόσμου! Με τον παιχνιδιάρικο τίτλο “OH OH, MILANO..I LOVE YOU TOO…” και το εξίσου “γαργαλιστικό” graphic design που το πλαισιώνει, το installation του Studio Job έχει αποτελέσει το απόλυτο talk of the town από τη στιγμή που αναρτήθηκε στην πρόσοψη του εμβληματικού γκαράζ Traversi στη high end περιοχή Montenapoleone district!

Στη γωνία των Piazza San Babila και Corso Venezia, το iconic κτίριο Traversi στέκει αγέρωχο από το 1938, αποτελώντας ένα κομβικό σημείο για την αρχιτεκτονική ιστορία του Μιλάνου, μιας και πρόκειται για ένα από τα πρώτα κτίρια που κατασκευάστηκαν με ενισχυμένο βιομηχανικό μπετόν στην πόλη! Μάλιστα, είναι ένα από τα πιο σημαντικά δείγματα του ιταλικού ρασιοναλισμού και έπειτα από 15 χρόνια εγκατάλειψης ετοιμάζεται πλέον να επαναλειτουργήσει, ως μέρος της συνολικής αναγέννησης της περιοχής! Τι καλύτερο, λοιπόν, από την ανάδειξή του μέσα από το εντυπωσιακό installation που θα το κοσμεί για τις επόμενες ημέρες; Γι’ αυτό και η εγκατάσταση αναγγέλλει τη νέα αρχή του εμβληματικού κτιρίου, καλώντας το κοινό να μοιραστεί τα συναισθήματά του για το Μιλάνο στα κοινωνικά μέσα, χρησιμοποιώντας τα hashtags #ohohmilano και #garagetraversi!

Το έργο ανατέθηκε στο Studio Job, το οποίο έδωσε ζωή στο γκαράζ μέσα από την ανάρτηση του “OH OH, MILANO..I LOVE YOU TOO…”, που αποτελεί ένα “ερωτικό γράμμα” για το Μιλάνο με την pop αισθητική να διακοσμήσει την πρόσοψη του γκαράζ. Ένα τεράστιο στόμα “βγάζει” περιπαικτικά τη γλώσσα του, ενώ γύρω του πολύχρωμες καρδιές, μπανάνες και το σήμα της ειρήνης φιγουράρουν στις αποχρώσεις του ουράνιου τόξου.

READ more