Ένα κορίτσι που αγαπάει τα φυτά εσωτερικού χώρου και δεν μοιάζει με κανένα άλλο

Ένα κορίτσι που αγαπάει τα φυτά εσωτερικού χώρου και δεν μοιάζει με κανένα άλλο | tlife.gr

Την λένε Liana, έχει υπέροχες καμπύλες, είναι στιλάτη αλλά “προσγειωμένη”, της αρέσει ο μινιμαλισμός και η διακόσμηση, ενώ τρέφει μεγάλη αγάπη για τα φυτά εσωτερικού χώρου. Σίγουρα θα θέλεις να την γνωρίσεις, αλλά μάλλον δεν είναι αυτό που θα περίμενες. Βλέπεις, η Liana είναι η νέα δημιουργία του ελβετικού studio SUPERLIFE και δεν είναι ένα… κορίτσι σαν όλα τα άλλα! Η Liana είναι ένα stylish side table με ενσωματωμένη υποστήριξη για τα φυτά μας, που εξυπηρετεί όλα τα στάδια ανάπτυξής τους!

Όταν το φυτό είναι ακόμα νεαρό, η Liana μπορεί να είναι το stand πάνω στο οποίο θα τοποθετήσουμε την γλάστρα ή το κασπώ. Μεγαλώνοντας, όμως, και ενώ το φύλλωμα αναπτύσσεται και ψηλώνει, η Liana παίρνει μια ακόμη προσάρτηση, δηλαδή ένα μεταλλικό στήριγμα που εφάπτεται σε οποιοδήποτε από τα τέσσερα πόδια του αρχικού σκελετού και έτσι το φυτό έχει έναν… ώμο για να γύρει!

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που το studio SUPERLIFE μας ενθουσιάζει με μια νέα δημιουργία του, αφού περίπου έναν χρόνο πριν είχε κυκλοφορήσει μια φανταστική συλλογή επίπλων με έμπνευση από το saga ταινιών Star Wars –όπως μπορείς να δεις εδώ!

Πάντως, η εντυπωσιακή και πρωτότυπη Liana διαθέτει δύο διαφορετικά μεγέθη, καθώς και οκτώ αποχρώσεις στο μεταλλικό ματ φινίρισμά της: μαύρο, ανθρακί, ανοιχτό γκρι, μπλε-γκρι, ροδακινί, κίτρινο, taupe και πράσινο του φασκόμηλου (sage).

READ more