Gota collection: Αυτά τα ανακυκλώσιμα φωτιστικά θα σου “κλέψουν” την καρδιά

Με έμφαση στον eco friendly σχεδιασμό και με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον, το ντουέτο των Ophélie Gerard και Sam Bara που έχει “στήσει” το OGSB Studio στις Βρυξέλλες αποφάσισαν να συνεργαστούν με το Ateliers J&J για τον σχεδιασμό δύο φωτιστικών από ανακυκλωμένο αλουμίνιο! Μάλιστα, φρόντισαν να προμηθευτούν όλο το απαραίτητο υλικό της συλλογής Gota από τοπικούς κατασκευαστές, ενώ η series αποτελείται από δύο σχέδια, ένα επιτραπέζιο και ένα φωτιστικό δαπέδου!

Κάθε φωτιστικό Gota περιλαμβάνει δύο φανταστικά χαρακτηριστικά, το πρώτο είναι ο μετακινούμενος βραχίονας και το δεύτερο η προσαρμόσιμη λάμπα του. Αυτό σημαίνει πως μπορεί να “σταθεί” σε όποια στάση το επιθυμεί ο εκάστοτε χρήστης, παρέχοντας συγκεκριμένη γωνία φωτισμού, ανάλογα με την ώρα της ημέρας και τον χώρο στον οποίο τοποθετείται!

Ο λόγος που το OGSB Studio επέλεξε να κατασκευάσει τα φωτιστικά του από ένα μόνο υλικό είναι η ευκολία που προσφέρει στην συναρμολόγησή του, καθώς ο εύκολα ανακυκλώσιμος χαρακτήρας του αλουμινίου. Τέλος, η συλλογή κυκλοφορεί σε πέντε αποχρώσεις: Mat Black, Mat Light Grey, Satin Olive Green, Satin Oil Blue και Anodized Aluminum, ενώ κάθε φωτιστικό διαθέτει σύστημα LED!

Read More

And More