Gucci Décor 2018: Ο κορυφαίος οίκος λανσάρει την δεύτερη συλλογή σπιτιού και ενθουσιάζει!

Ακριβώς έναν χρόνο μετά την πρώτη κυκλοφορία ever με είδη σπιτιού που λάνσαρε, ο οίκος Gucci επανέρχεται με την δεύτερη… σεζόν της σειράς Gucci Décor για το 2018! Και μπορεί οι διαφορές να μην είναι τεράστιες σε σχέση με την πρώτη συλλογή του, ωστόσο η αισθητική ανωτερότητα των νέων προϊόντων παραμένει σταθερά ανοδική! Για ακόμη μια φορά, υπεύθυνος για τις νέες “οικιακές” δημιουργίες είναι ο creative director της Gucci, Alessandro Michele, που σχεδίασε μια σειρά από είδη σπιτιού τα οποία επενδύονται με τα γνώριμα μοτίβα του οίκου, καθώς και με παραδοσιακά στοιχεία της ιταλικής χειροτεχνίας και βιοτεχνίας.

Τα prints της homewear σειράς έχουν αντλήσει έμπνευση από τις ready-to-wear συλλογές ρούχων του οίκου, ενώ για τα είδη τραπεζαρίας, η Gucci “στρατολόγησε” την τεχνογνωσία της εταιρίας Richard Ginori από τη Φλωρεντία, με ιστορία από το 1735! Για την εικονογράφηση των patterns, όπως και στην πρώτη συλλογή, ο οίκος συνεργάστηκε με την καλλιτέχνη Alex Merry, που φιλοτέχνησε τα ευφάνταστα artworks, με έμφαση στο ζωικό βασίλειο και τα folklore στοιχεία.

Οι φανατικοί μπορούν να αποκτήσουν τα νέα προϊόντα είτε online, είτε στις boutique της Gucci παγκοσμίως, ενώ για ένα μικρό preview του χώρου τους με τα homewear του οίκου, μπορούν να χρησιμοποιήσουν το πρόγραμμα augmented reality που τους παρέχει το Gucci App στο κινητό τηλέφωνό τους!

Read More

And More