Gummy Bear Museum: Ένας χώρος γεμάτος με την pop culture των ζελεδένιων ζαχαρωτών

Θυμάσαι, φαντάζομαι, τον πάταγο που είχε κάνει το Μουσείο Παγωτού όταν πρωτοάνοιξε τις πόρτες του και μια σειρά από celebrities άρχισαν να φωτογραφίζονται ξανά και ξανά μπροστά από ροζ φοινικόδεντρα και μπανάνες, vintage stencils και ουράνια τόξα από plexiglass! Τώρα, λοιπόν, το κοινό θα έχει άλλο ένα τόσο μεγάλο Instagram opportunity, αφού το Σαν Φρανσίσκο αναμένεται να αποκτήσει το δικό του Gummy Bear Museum! Ω ναι, μετά τα λαχταριστά παγωτά με τα πολύχρωμα toppings και την neon blush αισθητική του Museum of Ice Cream, τώρα ετοιμαζόμαστε για την ζουμερή επέλαση των πολύχρωμων ζελεδένιων ζαχαρωτών!

Το pop-up μουσείο υπολογίζεται πως θα εγκαινιαστεί μέσα στο καλοκαίρι του 2019 και θα προσφέρει στους επισκέπτες του πληθώρα εικαστικών θεαμάτων σε πλήρη αντιστοίχηση με την pop κουλτούρα των Gummy Bears. Artworks, installations και πολλά φρουτένια αρκουδάκια θα κοσμούν όλους τους χώρους αυτής της ιδιότυπης γκαλερί τέχνης, κολυμπώντας σε “θάλασσες” ζαχαρωτών και έχοντας την ευκαιρία να απολαύσεις όσα θέλεις!

Μάλιστα, το μουσείο συνεργάζεται με τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Meds & Food for Kids, ώστε να συγκεντρώσουν χρήματα για 170.000 θεραπευτικές μπάρες φαγητού για τα υποσιτισμένα παιδιά της Αϊτής.

Read More

And More