Η Aesop συνεργάζεται με ένα διάσημο luxury brand για το πιο στιλάτο travel kit που έχεις δει ποτέ!

Λίγα είναι τα beauty brands που καταφέρνουν να ενσωματώσουν στην φιλοσοφία της εταιρίας τους κανόνες του design και από αυτά, εδώ στο TLife Deco, μόνο ένα καταφέρνει πάντα να μας εντυπωσιάζει με την μινιμαλιστική υψηλή αισθητική του! Ο λόγος φυσικά για το αυστραλιανό beauty label Aesop που για ακόμη μια φορά βρίσκει τον τρόπο να… διεισδύσει στον χώρο του design και μάλιστα με μια συνεργασία έκπληξη! Βλέπεις, η Aesop ένωσε τις δυνάμεις με το luxury brand αποσκευών RIMOWA και μαζί δημιούργησαν ένα limited edition αξεσουάρ που είναι απαραίτητο για τα ταξίδια μας, το Köln Travel Kit!

Με το χαρακτηριστικό εξωτερικό περίβλημα από αλουμίνιο που λανσάρει η RIMOWA στις βαλίτσες της, καθένα από τα πολυτελή travel kits “φιλοξενεί” στο εσωτερικό του μία ειδική ξύλινη προθήκη, φτιαγμένη αποκλειστικά για τις συσκευασίες της Aesop. Εκεί τοποθετούνται εννέα προϊόντα της εταιρίας σε travel-size μέγεθος. Συγκεκριμένα, η μικρή συλλογή αποτελείται από μινιατούρες του iconic label με skin, hair, body και oral care προϊόντα, ανάμεσά τους και μερικά από τα πιο διάσημα της εταιρίας, όπως το σαμπουάν και το conditioner, το body balm και cleanser από φύλλα γερανιού, οι κρέμες προσώπου με σπόρους μαϊντανού, αλλά και η οδοντόκρεμα και το στοματικό διάλυμα.

Τα υποδειγματικό Köln Travel Kit θα είναι διαθέσιμο από τα τέλη Οκτωβρίου σε επιλεγμένα καταστήματα της Aesop και της RIMOWA, αλλά και στα site των δύο labels. Βέβαια, για να το αγοράσει κανείς θα χρειαστεί μία μικρή… περιουσία, καθώς η τιμή του ανέρχεται στα $540, δηλαδή περίπου όσο κοστίζει μία stylish τροχήλατη βαλίτσα της RIMOWA!

Read More

And More