Η designers’ κολεκτίβα Society6 λανσάρει την πιο ιδιαίτερη συλλογή δώρων για τις γιορτές

Ποιος ανυπομονεί για τις γιορτές; Εμείς! Και ποιος αποφάσισε να μας “ανοίξει” ακόμη περισσότερο την όρεξη για τα Χριστούγεννα που έρχονται; Η αγαπημένη μας κολεκτίβα νέων δημιουργών Society6! Και πώς το καταφέρνει αυτό; Φροντίζοντας να λανσάρει από τώρα μία limited-edition συλλογή με υπερφανταστικές ιδέες για δώρα! Μάλιστα, για να προχωρήσει σε αυτή την κίνηση, η Society6 “στρατολόγησε” μερικούς από τους best-selling ή όπως τους αποκαλεί η ίδια “rockstar artists”, οι οποίοι επιμελήθηκαν το graphic design όλων των αντικειμένων της νέας συλλογής! Η Holiday Special Editions collection αποτελείται μόνο από τέσσερις σειρές προϊόντων, οι οποίες είναι skateboards, yoga mats, τραπουλόχαρτα και χαρτί περιτυλίγματος, ενώ όλα τους φέρουν την προσωπική υπογραφή ενός από τους πιο επιτυχημένους designers της κολακτίβας.

Οι συνολικά 19 καλλιτέχνες που συμμετείχαν στο εορταστικό project φιλοτέχνησαν τα patterns που φέρουν στην επιφάνειά τους τα ιδιαίτερα προϊόντα της συλλογής, ο καθένας με βάση την προτίμηση και την “ειδίκευσή” του! Έτσι, προέκυψαν πέντε διαφορετικά χαλάκια για yoga, τα οποία έχουν πάχος περίπου μισό εκατοστό, ενώ δεν περιέχουν latex και βαρέα μέταλλα.

Οι σανίδες του skateboard τύπου cruiser έχουν μήκος 70 cm, είναι χειροποίητες από ξύλο σφενδάμου, ενώ έχουν κατασκευαστεί από το studio BOARDlif. Έπειτα, καθεμία από αυτές έχει σχεδιαστεί εικαστικά από έξι διαφορετικούς designers με τα πιο ευφάνταστα μοτίβα.

Το χαρτί περιτυλίγματος, ένα αναγκαίο υλικό για κάθε εορταστική περίοδο, διατίθεται σε σετ των πέντε κομματιών και πρόκειται για εκτυπωμένο ματ χαρτί που έχει σχεδιαστεί από πέντε καλλιτέχνες, καταλήγοντας σε πέντε διαφορετικά σχέδια.

Τέλος, ένα από τα απαραίτητα αξεσουάρ των γιορτών είναι και η τράπουλα, αφού η παράδοση του… χαρτιού δεν λείπει από σχεδόν κανένα σπίτι τις ημέρες της Πρωτοχρονιάς. Έτσι, η Society6 λανσάρει τρία σχέδια τραπουλόχαρτου μαζί με την ακρυλική θήκη τους, τα οποία έχουν εκτυπωθεί σε gloss φινίρισμα.

Read More

And More