Η Drew Barrymore σχεδίασε μια συλλογή με είδη σπιτιού που θα λατρέψεις!

Πολλοί είναι οι αγαπημένοι μας διεθνείς celebrities που έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους στο product και το interior design τα τελευταία χρόνια. Ανάμεσά τους συναντάμε ονόματα, όπως η Ellen DeGeneres που έχει λανσάρει την σειρά ED με είδη σπιτιού, την Gwyneth Paltrow που συνεργάστηκε με την εταιρία CB2 για μια συλλογή επίπλων, την Reese Witherspoon που σε συνεργασία με την Crate & Barrel δημιούργησε μια σειρά με είδη σπιτιού, αλλά ακόμη και τον εκκεντρικό Kanye West που πριν ένα χρόνο ανακοίνωσε την σύσταση της εταιρίας Yeezy Home με σημείο εστίασης την αρχιτεκτονική και το design. Τώρα, λοιπόν, βλέπουμε την Drew Barrymore να κάνει ένα νέο επιχειρηματικό βήμα, αφού μόλις κυκλοφόρησε η νέα σειρά προϊόντων της, Drew Barrymore Flower Home, με έπιπλα και είδη σπιτιού!

Με περισσότερα από 200 σχέδια, η συλλογή της Drew Barrymore που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Walmart αποτελείται από τις τελευταίες τάσεις της διακόσμησης, με εκλεκτικό και ταυτόχρονα προσιτό στυλ. Βαλούδο, rattan και μπαμπού είναι υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί εκτενώς στην σειρά προϊόντων, ενώ boho επιρροές κάνουν συχνά την εμφάνισή τους!

“Πάντα έτρεφα συναισθήματα για την δημιουργία χώρων που προκαλούν ευχαρίστηση, χώρων όπου αναπάντεχα prints και patterns, μορφές και στυλ, χρώματα και υφές ταιριάζουν μεταξύ τους με τον πιο αξιολάτρευτο τρόπο. Η νέα συλλογή επίπλων και ειδών σπιτιού είναι εμπνευσμένη από αυτό το πάθος μου και ελπίζω να εμπνεύσει και τους υπόλοιπους να δημιουργήσουν ένα σπίτι για τους εαυτούς τους” λέει η Drew Barrymore για την νέα επιχειρηματική κίνησή της.

Read More

And More