Η Ideal Standard έχει οικολογικό χαρακτήρα!

Τώρα στην Ideal Standard μπορείς να βρεις μπαταρίες μπάνιου και κουζίνας με οικολογικό χαρακτήρα!

Με δυναμική, minimal σχεδίαση και “περιβαλλοντική συνείδηση”, οι νέες μπαταρίες μπάνιου και κουζίνας Cerasprint”, θα μπορούσαν να ονομαστούν οι “έξυπνες” μπαταρίες!
Πίσω από το διαχρονικό και κομψό σχεδιασμό που τις εντάσσει αρμονικά σε κάθε στυλ σπιτιού, κρύβονται εξελιγμένα τεχνολογικά χαρακτηριστικά και καινοτομίες που εξασφαλίζουν μεγαλύτερη διάρκεια χρήσης και απόλαυσης, ενώ παράλληλα φροντίζουν το περιβάλλον, περιορίζοντας την άσκοπη κατανάλωση νερού.
Με την υπογραφή του διάσημου και βραβευμένου σχεδιαστικού οίκου ARTEFAKT, στη νέα σειρά ‘Cerasprint’ δε θα συναντήσετε κανένα συμβιβασμό στην ποιότητα, ώστε να απολαμβάνετε τη χρήση της απροβλημάτιστα για πολύ χρόνο, ενώ ο οικολογικός χαρακτήρας της συνοδεύεται από τις καλύτερες τεχνικές επιδόσεις!
Τα μοντέλα της ‘Cerasprint’ διαθέτουν μηχανισμό Click Technology – παγκόσμια τεχνολογική πατέντα της Ideal Standard – ο οποίος μειώνει την κατανάλωση νερού κατά 50% ενώ παράλληλα ελέγχει τη θερμοκρασία του για μεγαλύτερη ασφάλεια.

Οι μπαταρίες νιπτήρα και μπιντέ διαθέτουν επίσης τα καινοτόμα συστήματα Top Fix ή Easy fix, ώστε η εγκατάσταση να γίνεται με τη μεγαλύτερη ευκολία και σιγουριά. Με το σύστημα ‘Top Fix’ επιτυγχάνεται εύκολη και γρήγορη τοποθέτηση της μπαταρίας από το επάνω μέρος του νιπτήρα ή του μπιντέ, ενώ το σύστημα ‘Easy Fix’ εξασφαλίζει τέλεια εφαρμογή της μπαταρίας στο κέντρο της οπής, με μία μόνο κίνηση!
Ένα ακόμη προηγμένο τεχνικό χαρακτηριστικό, αποτελεί στη ‘Cerasprint’ το φίλτρο συνεχούς ροής νερού, το οποίο αποτρέπει τη συσσώρευση αλάτων και παρέχει ταυτόχρονα σταθερή επικεντρωμένη ροή νερού, χωρίς άσκοπη διάχυση, ενώ η βαλβίδα καθαρισμού, που διατίθεται στα μοντέλα λουτρού και ντους, προστατεύει από τη συγκέντρωση βακτηρίων, σε περίπτωση διακοπής της ροής του νερού ή χαμηλής πίεσης.
Εναρμονισμένη πλήρως με τη φιλοσοφία της Ideal Standard, η ‘Cerasprint’ σέβεται τους φυσικούς, ενεργειακούς, αλλά και τους οικονομικούς σας πόρους, γι’ αυτό και θα τη βρείτε σε απόλυτα προσιτή τιμή!
Τα προϊόντα της Ideal Standard, μπορείτε να τα βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα ειδών μπάνιου σε όλη την Ελλάδα και στο Εκθεσιακό Κέντρο της εταιρίας.
Ideal Standard Showroom:
Λ. Μεσογείων 265, Ν. Ψυχικό, Αθήνα ΤΚ.154 51, τηλ. 210 6790 880- 2

Read More

And More