Η IKEA καλεί νέους δημιουργούς να “μαθητεύσουν” στο πλάι της για την επόμενη πρωτοποριακή δημιουργία της

Η IKEA καλεί νέους δημιουργούς να “μαθητεύσουν” στο πλάι της για την επόμενη πρωτοποριακή δημιουργία της | tlife.gr

Είσαι μέλος μιας ανερχόμενης και αναπτυσσόμενης start-up εταιρίας; Θεωρείς τον εαυτό σου έναν πολλά υποσχόμενο designer; Πιστεύεις ότι το δημιουργικό γραφείο σου είναι μια πρώτης τάξεως εκκολαπτόμενη design company; Μήπως θα ήθελες να συνεργαστείς με έναν σουηδικό “κολοσσό” και παρέα να δημιουργήσετε το επόμενο iconic προϊόν του; Τότε, δεν έχεις παρά να στείλεις την αίτησή σου στο νέο πρόγραμμα IKEA bootcamp και να ζήσεις από κοντά την υπέρτατη εμπειρία της επαγγελματικής ζωής σου! Διότι, η διάσημη εταιρία επίπλων (και όλων των υπόλοιπων αντικειμένων, εδώ που τα λέμε!) ετοιμάζεται να φιλοξενήσει στο Älmhult της Σουηδίας 20 start-ups για τρεις μήνες, ώστε να οραματιστούν, να σχεδιάσουν και να κατασκευάσουν το νέο καινοτόμο προϊόν της IKEA σε ένα κέντρο εκπαίδευσης και δημιουργικότητας!

Το πρωτοποριακό πρόγραμμα της IKEA θα ξεκινήσει το 2019 και θα πραγματοποιηθεί τόσο σε τοπική συνεργασία, όσο και σε απόσταση από τις κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρίας. Μάλιστα, το bootcamp έχει σχεδιαστεί ώστε να προωθήσει την ανάπτυξη των start-ups που θα πάρουν μέρος σε αυτό, τα οποία θα έχουν την δυνατότητα να συνεχίζουν τα προσωπικά projects τους παράλληλα με την συνεργασία τους με την IKEA. Από την μεριά της, η εταιρία θα παρέχει τον χώρο εργασίας, την διαμονή στο Älmhult και μεγάλο μέρος των εξόδων μετακίνησης των δημιουργικών γραφείων που θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα, το οποίο θα καταλήξει στην Demo Day, όπου θα παρουσιαστεί η πορεία που κατέγραψαν παρέα με την IKEA και τα αποτελέσματα της συνεργασίας τους.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που υλοποιείται η “θερμοκοιτίδα” του IKEA bootcamp, μιας και το 2017 η σουηδική εταιρία διοργάνωσε το πρώτο πρόγραμμα με την συμμετοχή 10 συνεργατών, με τους οποίους δούλεψε από απόσταση. Φέτος, λοιπόν, οι συμμετέχοντες, που θα έχουν την τύχη να έχουν την IKEA ως μέντορα, πολλαπλασιάστηκαν και το πρόγραμμα εξελίχθηκε σε μια στενή συνεργασία!

Το IKEA bootcamp θα ξεκινήσει τον Μάρτιο του 2019 και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν την αίτησή τους έως τις 31 Δεκεμβρίου.

READ more