Η νέα συλλογή με είδη σπιτιού της Ellen DeGeneres θα σε ενθουσιάσει

Είναι γνωστή για το σούπερ επιτυχημένο talk show της στην αμερικανική τηλεόραση, αλλά και ως κωμική ηθοποιός, αφού έχει κάνει το πέρασμά της από αρκετές κινηματογραφικές επιτυχίες και sitcoms! Μπορεί μέσα στη χρονιά που μας πέρασε να βραβεύτηκε από τον πρώην Πρόεδρο των Η.Π.Α., Barack Obama, με το τιμητικό Μετάλλιο της Ελευθερίας, αλλά η Ellen DeGeneres είναι διάσημη για ένα ακόμη στοιχείο: το πάθος της για το interior design! Μάλιστα πριν δύο χρόνια λάνσαρε και τη δική της συλλογή με είδη σπιτιού, το brand ED Ellen DeGeneres! Τώρα ήρθε η στιγμή να κάνει ένα μεγαλύτερο… άνοιγμα στο χώρο της διακόσμησης, μέσα από μια σημαντική συνεργασία με τρεις κορυφαίες εταιρείες χαλιών, επίπλων και tableware!

Η νέα συλλογή της Ellen DeGeneres αποτελείται από προσωπικά σχέδιά της, μιας και όπως έχει δηλώσει: “Αγαπούσα το design από όσο μπορώ να θυμηθώ τον εαυτό μου! Ξέρω ακριβώς τι μου αρέσει, οπότε το να το σχεδιάσω μου βγαίνει απολύτως φυσικά”. Και αυτό είναι κάτι που βλέπεις πολύ εύκολα, τόσο βλέποντας το πώς έχει διακοσμήσει τα σπίτια στα οποία έχει ζήσει κατά καιρούς, όσο και μέσα από τα διακοσμητικά αντικείμενα που δημιουργεί!

Ρίξε μια ματιά στις φωτογραφίες που ακολουθούν για να πάρεις μια γεύση από το σχεδιαστικό ταλέντο της διάσημης κωμικού, σε περίπτωση που δεν το γνώριζες ήδη!

Read More

And More