Μία ξύλινη κινητή καμπίνα βγαλμένη από τα πιο στιλάτα ονειρά σου!

Θέλεις να ζεις σε μια σούπερ στιλάτη, μικροσκοπική και compact, τροχήλατη μονοκατοικία, που να μετακινείται ανά πάσα στιγμή, όπου εσύ θέλεις; Αν έχεις $25.000, τότε μπορείς να την αποκτήσεις! Και να έχεις όλα τα παραπάνω plus την ελευθερία επιλογής και την ευκολία της διαβίωσης -που σύμφωνα με μελέτες αντικατοπτρίζουν την ψυχοσύνθεση κάθε millennial! Όλα αυτά στα λέω με αφορμή την κυκλοφορία του Trailer, ενός ξύλινου κινητού σπιτιού, που δημιουργήθηκε από το Invisible Studio ως η οικονομική και περιβαλλοντικά βιώσιμη λύση στο οικιστικό ζήτημα!

Το Trailer έχει κατασκευαστεί με μια σειρά από ανακυκλωμένα και επαναχρησιμοποιούμενα υλικά, όπως οικοδομικά απορρίμματα και τοπικής καλλιέργειας ξύλο, αλλά ακόμη και τμήματα από παλιότερες δουλειές του Invisible Studio.

Το λιλιπούτειο σπίτι διακρίνεται για τον open plan σχεδιασμό του, ο οποίος περιλαμβάνει πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και αποθηκευτικό χώρο, πέρα από το καθιστικό, καθώς και μία σκάλα που οδηγεί στο δεύτερο επίπεδο-σοφίτα, δηλαδή ένα ευρύχωρο loft που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως υπνοδωμάτιο. Επιπλέον, η ξύλινη δομή του interior design έχει διακοσμηθεί με μια σειρά κρεμαστών φώτων, τα οποία έχουν αγοραστεί σε χαμηλή τιμή ως ελαττωματικά και στην συνέχεια έχουν επισκευαστεί και τοποθετηθεί στην οροφή του κάθε σπιτιού!

Read More

And More