Ο πρώτος “ψύκτης” της Evian είναι γεγονός και κατασκευάζεται από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό!

Στα τέλη του Φεβρουαρίου, όπως είχες διαβάσει και εδώ, το πιο διάσημο παγκοσμίως brand φυσικού μεταλλικού νερού, Evian, κυκλοφόρησε στο πλαίσιο του New York Fashion Week το πρώτο “πράσινο” μπουκάλι από γυαλί για το πολυτελές προϊόν του! Τώρα και για ακόμη μια φορά υπό την επίβλεψη του εμπνευσμένου σχεδιαστή Virgil Abloh που έχει αναλάβει την θέση του Creative Advisor για τον Καινοτόμο Βιώσιμο Σχεδιασμό του νερού Evian, η εταιρία αποφασίζει να εκδόσει μια δοκιμαστική εκδοχή του πρώτου dispenser νερού που δημιουργήθηκε από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό! Το όνομά του είναι Renew και πρόκειται ουσιαστικά για έναν οικολογικό “ψύκτη” νερού, τόσο λεπτό “όσο μια φούσκα” -όπως περιγράφει το διάσημο brand.

Στόχος αυτής της δημιουργίας είναι η μέγιστη -κατά το δυνατόν- μείωση της χρήσης πλαστικού στις συσκευασίες της εταιρίας (με 66% λιγότερο πλαστικό για την κατασκευή του σε σχέση με τα κανονικά μπουκάλια του) και προορίζεται για οικιακή χρήση, ώστε να αποθηκεύει έως και πέντε λίτρα νερού Evian!

“Στην Evian οφείλουμε τα πάντα στην φύση και είμαστε αφιοσιωμένοι στην διατήρηση ενός υγιούς πλανήτη. Αυτό θα το καταφέρουμε μόνο με νέους τρόπους σκέψης και επιχειρηματικότητας” λέει η αντιπρόεδρος της εταιρίας, Patricia Oliva. Την ίδια στιγμή, ο Abloh υποστηρίζει για το Renew: “Πάντοτε με ενέπνεε το υψηλό design και ο τρόπος που διαμορφώνει στις ζωές μας και γι’ αυτό είμαι τόσο ενθουσιασμένος που το Evian σπάει τα όρια με τον σχεδιασμό ενός πρωτοποριακού νέου προϊόντος που θα μεταμορφώσει τον τρόπο που πίνουμε νερό στο σπίτι μας”.

Read More

And More