Pokopoko table: Το τραπέζι που φτιάχτηκε για να “φιλοξενεί”… τα φυτά σου!

Όλοι ψάχνουμε τρόπους να χωρέσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα φυτά στους χώρους των σπιτιών μας! Άλλωστε, πέρα από ένα τεράστιο interior trend, τα φυτά εσωτερικού χώρου είναι το πιο “ζωηρό” και αναζωογονητικό στοιχείο που μπορούμε να ενσωματώσουμε στην διακόσμησή μας. Όταν, όμως, ο χώρος είναι ελαφρώς περιορισμένος ή όταν χρειαζόμαστε περισσότερη έκταση για να τοποθετήσουμε τα φυτά μας, τότε μία είναι η λύση και ακούει στο όνομα Pokopoko tables! Τι είναι, λοιπόν, αυτά τα “θαυματουργά” τραπέζια; Μια σειρά από coffee και side tables, τα οποία διαθέτουν ειδικές θήκες για τα αγαπημένα μας φυτά! Ναι, καλά διάβασες: τραπέζια με ενσωματωμένα φυτά! Φανταστικό, ε;

Η πρωτότυπη ιδέα και ο σχεδιασμός ανήκει στο design studio WOOYOO από το Τορόντο που έψαξε να βρει μια εργονομική λύση για την καλύτερη και σταθερή τοποθέτηση των φυτών μας, ώστε να μην κινδυνεύουν από ανεπιθύμητες πτώσεις, ενώ την ίδια στιγμή εκμεταλλεύεται την αχρησιμοποίητη έκταση ενός τραπεζιού!

Τα Pokopoko tables κυκλοφορούν σε τρία σχέδια και μεγέθη: side table σε ελλειπτικό σχήμα, coffee table σε στρογγυλό σχήμα και coffee table σε ελλειπτικό σχήμα. Όλα είναι κατασκευασμένα από φυσικό ξύλο σε ανοιχτόχρωμη απόχρωση, που ταιριάζει άψογα με το πράσινο των φυτών εσωτερικού χώρου!

Read More

And More