Η Reese Witherspoon λανσάρει νέα σειρά για το μπαλκόνι (ή την πισίνα σου)!

Τώρα που ο καιρός έχει αποφασίσει να κάνει… καλοκαίρι, έχει έρθει η ώρα να ασχοληθούμε και με τους εξωτερικούς χώρους του σπιτιού μας, αφού εκεί θα είμαστε οικοδεσπότες για τους επόμενους μήνες! Οι Αμερικανοί τα λένε “pool parties”, εμείς εδώ στην Ελλάδα τα λέμε “σουαρέ στο μπαλκονάκι”. Όπως και να έχει, όμως, εκεί θα ξεκαλοκαιριάσουμε και αυτούς τους χώρους θα χρειαστεί να επιμεληθούμε διακοσμητικά! Ευτυχώς, λοιπόν, που η Reese Witherspoon φρόντισε για εμάς και αποφάσισε το lifestyle brand της, Draper James, να συνεργαστεί με την εταιρία επίπλων και αξεσουάρ Crate & Barrel για να λανσάρουν μια σειρά διακοσμητικών και stylish χρηστικών αντικείμενων αποκλειστικά για τον κήπο, την πισίνα, το deck, το μπαλκόνι, τη βεράντα ή όποιο άλλο εξωτερικό χώρο έχει ο καθένας!

Η νέα συλλογή Draper James ♥ Crate & Barrel περιλαμβάνει πιάτα, ποτήρια, μαχαιροπίρουνα, δίσκους και είδη σερβιρίσματος, πετσέτες φαγητού και τραπεζομάντιλα, τραπεζαρίες εξωτερικού χώρου και ομπρέλες, lounge έπιπλα και σετ εξωτερικών δραστηριοτήτων, αλλά και μερικά fun αξεσουάρ για την οικοδέσποινα, όπως τσάντες και καπέλα!

Μάλιστα, η Reese Witherspoon τελεί ως “Πρέσβειρα” της Crate & Barrel από τον περασμένο Οκτώβριο και πρωταγωνίστησε στη χριστουγεννιάτικη καμπάνια της εταιρίας! Πέρα, όμως, από αυτό έχει δημιουργήσει και μια σειρά από αστεία προωθητικά βιντεάκια, με το γενικό τίτλο “Reese Unpacks”, στα οποία η διάσημη ηθοποιός παρουσιάζει διάφορες συλλογές του label. Τώρα, λοιπόν, για χάρη της δικής της Draper James και της συνεργασίας της με την Crate & Barrel, το “pool edition” βίντεο είναι εδώ και η Reese μας ξεναγεί στην ολοκαίνουρια συλλογή της!

 

Δες το βίντεο που ακολουθεί με τη νέα συλλογή Draper James <3 Crate & Barrel!

https://www.youtube.com/watch?v=9aCSm7a4KQ4

Read More

And More