Symfonisk: Η σειρά από υβριδικά διακοσμητικά αντικείμενα ήχου που θα σε εντυπωσιάσει

Δεν σταματά να μας εκπλήσσει με τις συλλογές της και τον τρόπο που ενσωματώνει τις σύγχρονες σχεδιαστικές τάσεις στις συλλογές και τα καταστήματα της αλυσίδας της. Ο λόγος για την σουηδική υπερδύναμη, IKEA, που για ακόμη μια φορά αποφάσισε να ταράξει τα νερά της βιομηχανίας, λανσάροντας στο πλαίσιο του φετινού Milan Design Week δύο ολοκαίνουρια items τα οποία δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με τους ειδικούς στον ήχο, Sonos! Είναι, επομένως, ξεκάθαρο βάσει συνεργασίας πως πρόκειται για συσκευές παραγωγής ήχου. Επειδή, όμως, η IKEA δεν είναι μια εταιρία ηλεκτρικών ειδών, σίγουρα περιμένεις να δεις το εκπληκτικό design, αλλά και την χρηστική αξία των δύο νέων δημιουργιών της, έτσι δεν είναι; Και ναι, λοιπόν, η συλλογή Symfonisk αποτελείται από ένα επιτραπέζιο φωτιστικό… ηχείο, αλλά και ένα ηχείο που λειτουργεί με ποικίλους τρόπους, όπως ράφι!

Αν μπορούσα να το περιγράψω με λίγα λόγια, τότε θα έλεγα ότι η Symfonisk είναι μια σειρά από υβριδικά διακοσμητικά αντικείμενα ήχου! Και τα δύο προϊόντα περιέχουν ενσωματωμένα ηχεία που λειτουργούν με Wi-Fi και είναι συμβατά με το ασύρματο σύστημα ήχου της Sonos, ενώ ο εντυπωσιακός συνδυασμός τους έχει στόχο να αποτελούν στοιχεία της συνολικής διακόσμησης ενός χώρου.

“Η δημιουργία ατμόσφαιρας και ευκολίας είναι κεντρικός στόχος για την IKEA και το concept της Home Smart. Γι’ αυτό και η σειρά προϊόντων Symfonisk είναι ιδανικά σχεδιασμένη για αυτό τον σκοπό” λέει η IKEA για την νέα συλλογή.

Read More

And More