Τα νέα stylish items της Society6 θα μπουν σίγουρα στην φετινή λίστα δώρων σου!

Τα νέα stylish items της Society6 θα μπουν σίγουρα στην φετινή λίστα δώρων σου! | tlife.gr

Το ξέρω πως αυτή την περίοδο έχεις ξεκινήσει βαθιά έρευνα αγοράς, προκειμένου να βρεις τα ιδανικά δώρα που θα προσφέρεις στους αγαπημένους σου τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά. Πέρα, όμως, από εμένα, το ξέρουν και τα “μεγάλα μυαλά” εκεί στην Society6, δηλαδή την αγαπημένη μου designers’ κολεκτίβα, που συνεχώς σκαρώνει ευφάνταστα concepts και στιλάτα items για το σπίτι! Γι’ αυτό και μόλις λάνσαραν μια ολοκαίνουρια σειρά με είδη σπιτιού και πιο συγκεκριμένα με δίσκους σερβιρίσματος και αποθηκευτικά κουτιά, τα οποία θα γίνουν η νέα μεγάλη “ψύχωσή” μας! Γιατί; Πέρα από τον stylish χαρακτήρα τους, αλλά και την χρηστική αξία τους, τα προϊόντα της Society6 έχουν φτιαχτεί με γνώμονα την “απογείωση” κάθε interior design!

Ακολουθώντας πάντοτε τις τελευταίες τάσεις στην διακόσμηση, η συλλογικότητα ανεξάρτητων σχεδιαστών αποφάσισε να χρησιμοποιήσει το διάφανο ακρυλικό ως πρώτη ύλη για τους δίσκους και τα κουτιά της, μιας και ο φετινός χειμώνας αγαπάει την διαφάνεια! Έπειτα, ο εκάστοτε designer έχει φιλοτεχνήσει ένα διαφορετικό έργο τέχνης που τοποθετείται στα προϊόντα για να αναδείξει το διακοσμητικό υπόβαθρό τους! Οι δίσκοι κυκλοφορούν σε δύο μεγέθη, small και medium, με το δεύτερο (δηλαδή, το μεγαλύτερο) να φέρει και εσοχές που λειτουργούν ως πόμολα, ώστε να διευκολύνεται η μεταφορά του κατά το σερβίρισμα . Επιπλέον, κάθε δίσκος διαθέτει ειδικό φινίρισμα με οικολογικό αντηλιακό προϊόν, το οποίο προστατεύει τα artworks που “φιλοξενούνται” στα items. Όσο για τα κουτιά, προορίζονται για την stylish αποθήκευση μικρότερων αντικειμένων, όπως οι μπατονέτες, τα κοσμήματα ή ακόμη και κέρματα, για να διατηρείς τον χώρο σου τακτοποιημένο και γεμάτο προσωπικότητα!

Είτε, λοιπόν, θελήσεις να τα συμπεριλάβεις στην λίστα με τα δώρα των γιορτών, είτε προτιμάς να τα αποκτήσεις εσύ, πάντως στο site της Society6 θα βρεις ακριβώς ό,τι ψάχνεις!

READ more