Τα STUDIO KOSTA BODA ILLUM εγκαινιάζουν ένα ολοκαίνουριο flagship store!

Τα STUDIO KOSTA BODA ILLUM εγκαινιάζουν ένα ολοκαίνουριο flagship store! | tlife.gr

Αν ετοιμάζεσαι να ανανεώσεις το σπίτι και τη διακόσμησή σου, τότε ένα ευχάριστο νέο θα σε συναρπάσει φέτος το καλοκαίρι, αφού τα STUDIO KOSTA BODA ILLUM εγκαινιάζουν ένα νεό flagship store στο Νέο Ψυχικό και ετοιμάζονται να… δροσίσουν τη διάθεση και το interior design σου!

Τα STUDIO KOSTA BODA ILLUM υποδέχονται το φετινό καλοκαίρι με ένα ολοκαίνουριο flagship store στο Ν. Ψυχικό (Λ. Κηφισίας 322), εγκαινιάζοντας μία νέα εποχή στην ιστορία τους και ανατρέποντας τα δεδομένα στον εμπορικό χάρτη της διακόσμησης του σπιτιού.

Το νέο κατάστημα έχει σχεδιαστεί με ιδιαίτερη επιμέλεια, με σκοπό να αναδείξει με τον πιο αρμονικό τρόπο τους δύο πυλώνες που καθιστούν τα STUDIO KOSTA BODA ILLUM μοναδικά στο είδος τους. Την μακρόχρονη ιστορία και αξιοπιστία τους, χάρη στην οποία τα εμπιστεύονται ως αποκλειστικούς αντιπροσώπους των πολυτελών συλλογών τους περισσότεροι από 30 κορυφαίοι διεθνείς Οίκοι, μεταξύ των οποίων ο οίκος Kosta Boda, ο οίκος Lalique, η Royal Copenhagen και η Robbe & Berking, αλλά και την ικανότητά τους να αφουγκράζονται και να ανταποκρίνονται στις ανάγκες της σημερινής εποχής που απαιτεί προσιτή ποιότητα, ακόμη και για το πιο μικρό budget.

Έτσι, δημιουργήθηκε στο Ν. Ψυχικό ένας μοντέρνος, minimal αισθητικής, αλλά ιδιαίτερα εντυπωσιακός, ενιαίος χώρος 200 τ.μ., διαμορφωμένος ως shop-in-shop με πέντε θεματικά corners, στον οποίο ο επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί ανάμεσα σε περισσότερα από 3.000 μοναδικά σχέδια και με τη βοήθεια ειδικών συμβούλων να ανακαλύψει τα είδη διακόσμησης και κουζίνας που εκφράζουν το προσωπικό στυλ του, να κάνει έξυπνους και οικονομικούς συνδυασμούς και να αναζητήσει τα ιδανικότερα δώρα για κάθε περίσταση και για κάθε οικονομική δυνατότητα.

Πιο συγκεκριμένα, το νέο κατάστημα περιλαμβάνει Lalique corner, στο οποίο φιλοξενείται η μεγαλύτερη συλλογή του κορυφαίου πολυτελούς οίκου στην Ελλάδα, τμήμα με τα χρωματιστά κρυστάλλινα αντικείμενα της Kosta Boda, ένα τμήμα με επάργυρα αντικείμενα για το στρώσιμο του επίσημου τραπεζιού και είδη bar, έναν χώρο με πλούσια συλλογή από πιάτα, ποτήρια και μαχαιροπίρουνα και τέλος ένα ξεχωριστό corner με χρηστικά καθημερινά αντικείμενα, όπως σκεύη μαγειρικής και κουζίνας, αλλά και όλα όσα χρειάζονται για ένα απλό και ταυτόχρονα καλαίσθητο τραπέζι για φίλους.

Για εσένα που η ανανέωση του σπιτιού σου αποτελεί τρόπο έκφρασης, ζήσε την εμπειρία του νέου καταστήματος STUDIO KOSTA BODA ILLUΜ και μεταμόρφωσε ακόμη και τις πιο απλές καθημερινές στιγμές σου με κομψότητα και φαντασία, όποιο κι αν είναι το budget σου!

READ more