Το flagship store της KITH μετατράπηκε σε γραφείο της Estée Lauder για μια νέα σειρά προϊόντων

Το flagship store της KITH μετατράπηκε σε γραφείο της Estée Lauder για μια νέα σειρά προϊόντων | tlife.gr

Μία νέα συνεργασία στον beauty και fashion κόσμο έρχεται για να ταράξει… τα νερά του design κόσμου. Τι εννοώ; Πως το νεοϋορκέζικο brand ρούχων και παπουτσιών, ΚITH, αποφάσισε να συνεργαστεί με τον “κολοσσό” της ομορφιάς, Estée Lauder, για την δημιουργία μιας σειράς skincare προϊόντων που γιορτάζει την φυσική ομορφιά κάθε γυναίκας! Για τις ανάγκες, όμως, αυτής της συνεργασίας και της προώθησης των νέων προϊόντων, το flagship store της KITH στο Soho μετέτρεψε τον τρίτο όροφό του σε έναν χώρο ομορφιάς αφιερωμένο στην Πρώτη Κυρία της ομορφιάς και της περιποίησης, την πρωτοποριακή Estée Lauder!

Έτσι, ολόκληρο το τρίτο επίπεδο του κτιρίου αναδιαμορφώθηκε για το λανσάρισμα της σειράς περιποίησης προσώπου, ώστε να μοιάζει με το αυθεντικό γραφείο της Estée, που διατηρείται έως και σήμερα άθικτο στα HQs της εταιρίας στην Fifth Avenue της Νέας Υόρκης.

Το αυθεντικό προσωπικό γραφείο της Estée

Ο χώρος φέρει τις χαρακτηριστικές γαλάζιες ταπετσαρίες με το λευκό εκλεπτυσμένο floral print που κοσμεί το προσωπικό γραφείο της Lauder, ενώ η φίνα γαλάζια μοκέτα και οι πλούσιες κουρτίνες ολοκληρώνουν το look. Γύψινες διακοσμητικές λεπτομέρειες στην αρχιτεκτονική ματιά του χώρου και κλασικά ξύλινα έπιπλα με μπαρόκ αναφορές συμπληρώνουν την εικόνα που αναφέρεται αποκλειστικά στην ιδρύτρια της διάσημης “αυτοκρατορίας” καλλυντικών.

READ more