Το κυβιστικό κάθισμα με την τεράστια αντοχή

Πώς μπορούν δύο τεράστιοι ξύλινοι όγκοι να στηρίζονται πάνω σε δύο βέργες από ορείχαλκο; Η απάντηση κρύβεται στον τρόπο κατασκευής του πιο κυβιστικού και minimal επίπλου που έχεις δει τελευταία! Οι πάγκοι Stiletto που πήραν το όνομά τους από τα δύο λεπτά μεταλλικά πόδια που στηρίζουν τη βάση, έχουν το πιο περίεργο και πρωτότυπο design στην κατηγορία τους!

Οι λιτές γραμμές μπορεί να σε ξεγελάσουν, αλλά το ακατέργαστο ξύλο χρησιμοποιείται για την κατασκευή κτιρίων και ζυγίζει περισσότερο από 130 κιλά το καθένα! Οι δύο μεγάλοι ξύλινοι όγκοι είναι “χτισμένοι” μεταξύ τους δίνοντας την ξεχωριστή μορφή που έχει το κάθισμα, ενώ τα μεταλλικά πόδια είναι “χωνευτά” στο βασικό κορμό του επίπλου! Υπεύθυνο για το σχεδιασμό των αφαιρετικών πάγκων Stiletto I και Stiletto II είναι το νεοϋορκέζικο design studio PELLE που φημίζεται για το διαφορετικό και περίεργο design του.

Ρίξε μια ματιά παρακάτω για να διαπιστώσεις και με τα μάτια σου ότι δεν υπάρχει κανένα άλλο κρυφό στήριγμα πέρα από τα πόδια… στιλέτο!


Read More

And More