Το πρώτο atelier Moleskine έφτασε στην Ελλάδα και θα το βρεις στο Public Συντάγματος!

Το πρώτο atelier Moleskine έφτασε στην Ελλάδα και θα το βρεις στο Public Συντάγματος! | tlife.gr

Είναι διάσημο για τις στρογγυλεμένες άκρες των σελίδων του, το χαρακτηριστικό μπεζ χαρτί, τον υφασμάτινο σελιδοδείκτη, το λαστιχάκι που το κρατάει κλειστό και την βαθυτυπία με την κλασσική υπογραφή “Moleskine” στην πίσω σελίδα του. Πολλοί έχουν προσπαθήσει να το αντιγράψουν, αλλά παραμένει αξεπέραστο, αφού τους τελευταίους δύο αιώνες έχει χρησιμοποιηθεί ως… φετίχ από διάσημους καλλιτέχνες, λάτρεις του design και στοχαστές, ενώ ακόμη και σήμερα εκπλήσσει διαρκώς το κοινό με τις συλλεκτικές εκδόσεις του. Τα θρυλικά σημειωματάρια Moleskine ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα σημειωματάρια. Το Public, το πιο σύγχρονο και ενημερωμένο ελληνικό βιβλιοπωλείο, επιλέχτηκε από την Moleskine για να φιλοξενήσει κατ’ αποκλειστικότητα στην Ελλάδα το πρώτο atelier Moleskine, που συγκεντρώνει όλη την οικογένεια των προϊόντων της εταιρείας τόσο για καθημερινή, όσο και για εξειδικευμένη χρήση.

Η Moleskine ακολουθώντας την επιτυχημένη πρακτική άλλων πόλεων, όπως το Λονδίνο, το Μιλάνο, η Μαδρίτη και η Βουδαπέστη, δημιούργησε το atelier Moleskine, έναν χώρο ιδιαίτερης αισθητικής, σχεδιασμένο και κατασκευασμένο εξολοκλήρου στην Ιταλία. Ένας χώρος μοντέρνος, υψηλής αισθητικής, με μαύρες βιβλιοθήκες, τις οποίες σηματοδοτεί το φωτεινό λογότυπο της Moleskine του θρυλικού οίκου – βασιλιά των stationery.

Εδώ, οι επισκέπτες του Public έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την ολοκληρωμένη συλλογή των προϊόντων της εταιρείας. Classic ή Journal σειρά για τις καθημερινές σημειώσεις, Limited edition ή θεματικά σημειωματάρια για τους συλλέκτες και τους απαιτητικούς, θήκες εγγράφων, σετ με στυλό και σημειωματάρια, story box για την αποθήκευση των εγγράφων, βιβλία σημειωματάρια για τους λάτρεις της τέχνης και της γραφιστικής, ό,τι κι αν επιλέξεις θα το βρεις στο Moleskine atelier στο ισόγειο του Public Συντάγματος. Επιπλέον, εκεί θα ανακαλύψεις τσάντες, πορτοφόλια, αξεσουάρ ταξιδιού, θήκες για κινητά και για tablets. Σύντομα, ένα ακόμη atelier Moleskine θα είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους φανατικούς του design και των stationery Moleskine, στο Public Τσιμισκή στη Θεσσαλονίκη.

Επιπλέον, το Public με αφορμή την αγάπη του για το βιβλίο σχεδίασε σε συνεργασία με την Moleskine ένα ιδιαίτερο σημειωματάριο αφιερωμένο στην επιλογή της Αθήνας ως Παγκόσμιας Πρωτεύουσας Βιβλίου 2018. Το βιβλιοφιλικό σημειωματάριο είναι συλλεκτικό και κυκλοφορεί σε μόνο 5.000 αντίτυπα σε όλο τον κόσμο. Το Public και η Moleskine επέλεξαν ως σύμβολο του σημειωματάριου την κουκουβάγια, το πιο ισχυρό σύμβολο σοφίας, σύνεσης και πνευματικότητας που συνδέεται άρρηκτα με την Αθήνα. Περιτριγυρισμένη από το μπλε, το χρώμα της Ελλάδας, στέκει ολόχρυση γεμάτη περηφάνια, γιορτάζοντας την γνώση, που έρχεται μέσα από το διάβασμα και την αγάπη για το βιβλίο. Αναζήτησε το σημειωματάριο στα καταστήματα Public ή με ένα κλικ στο Public.gr!

Ανυπομονείς να ανανεώσεις την Moleskine συλλογή σου; Έλα στο Public. #AthensMoleskinePublic

READ more